Lalalla

Det har visst varit krångel med inläggen såg jag nu..  jaja!
Nu på morronkvisten har jag klippt klorna på hundarna. Alltid lika skoj med hundar som står och rycker ;)
Igår va vi och badade allihopa eller jag Pyret, Alwa & Alice. Alice blir helt pshyk däruppe!! Hon älskar att bada mer än något annat. Pyret tycker de e skönt att svalka sig lite men sen är naturen runtom mycket roligar.Alwa satt bara vid mina fötter och tyckte allt va jättehemskt! Haha vilka godingar dom är:
Idag har jag en väldigt kort jobbdag, men skulle egentligen varit ledig så det ska faktiskt bli skönt. Funderar på vad jag ska hitta på! Hoppas bara inte det blir åska som dom sagt..
Imorgon ska jag in till veterinären och vaccinera Alwa. Det ska nog gå fin fint!

Juste Bilen har ju blivit helt knas, min fläkt har ju låtit väldigt illa förut men det är inget vad den gör nu!! Galet vet inte hur jag ska få bort det.. så får väl lämna in den men har inte lust att lägga mer pengar på bilen för tillfället så vi får väl se!

Vi vill ha mer sool!! <3

Bilar, hundar & färg!

Igår var jag på bio med Helena, Erica och Emelie! Det var mysigt. Efter det bestämde jag och Helena oss för att dra till mellerud på Crusing! Det var lite roligt faktiskt, massa bilar och massa musik.
I torsdags var det lipz med Malin, Louise och Kristin. Dock lite folk, åh de va lite tråkigt..
Idag har jag färgat håret, ögonbryn samt ögonfransarna. Men tror de va sista gången ja färgade ögonfransarna nu :O gör galet ont ju, känns som ögonen ska svida bort:((

Pyret tappade sin nya tennisboll i vattnet!

Alwa gillade sin med :)

Matte + Galen hund :)

Hollywood tonight!

Idag är det en glad och peppad Fia!! Äntligen fått kopplat in baslådan!! tack vare Rickard! Så nu låter csGöran som en rullande ah vet inte om jag vågar skriva de;) :D(a)
Imorgon blir det en härlig "mini" förfest med malin och singstar och goda drycker därefter bär det av till Lipz och vi hoppas på en trevlig kväll!! Till helgen blir det tvätta, vaxa, bumpershine på bilen! hoppas även att jag kan få tona rutorna och ev. Spraylacka grillen svart:) Eller köpa en roligare grill :) Men vi får se, nu ska han iaf bli en fin bil! Och han ska få stanna ett tag.
Idag är han inne på lagning! Så hoppas han är klar i tid imorgon :) kanske ja hinner tvätta lite:))


RSS 2.0