SOOOOL ! <3

Idag har jag solat massor ! har varit helt underbart!

Även bränt mig massor idag x) men det var det helt klart värt :D

Tvättat Sabina har jag också gjort:) men hon rullade sig jue direkt när hon kom ut i hagen, så det vart jue stor idé^^ hon e söt <33

I fredags blev det först skolan+pilona sen blev det hem äta massa god mat:) sen ut åh rida sabina en liten kvälls tur:) efter det gick jag en sväng med hundarna. Sen blev det sing star :D tills mamma kom på 23.15 att hon ville blondera håret, så jag fick ställa mig kl 23:15 och blondera mammas hårx) men vad gör man inte för sina mammor ;) så det vart klart nån gång runt 2 :)

sen på lördagen började jag morgonen med att snygga till mina naglar:D blev massa fint :)

Sen blev det till mormor och äta middag :) köpte även jättefina blommor till min mamma :D 10st gula rosor med några vita små söta blommor i :) ah, åh det vart väl typ denna helgen :)

åh så träffade jag jue givetvis malin :D tyvärr han jag inte träffa pojken, men han söp jue bort sin telefon.. så inte så lätt åh komma fram till den x)
haha aja ;)

God Morgon !

Nu sitter jag och äter lite frukost:) ska snart till skolan/stallet och ha stalltjänst. åh det blir SISTA stalltjänsten för iår! =) hur gött som helst (y). sen har vi typ 15 lektion idag -_-* dee e segt, men ah hoppas att jag får bra på nationella iaf :)
Tror jag ska sätta mig i skolan och göra hälsoped, uppgiften idag, så e den gjort + att jah har något att göra:)

Sen blir det till att rida Puck =) blir nog ute ritt idag tror jag:) sen hoppas jag att jag hinner rida sabina idag :D saknar henne massor): . men nu har jag inte tid åh sitta här måste fixa till mig åh åka :)

Sabina Jumper the one and only <3


Hur ska jag kunna skiljas från någon som dig!? </3
Kärleken till dig är obeskrivlig, och kommer alltid att finnas där!
Vet inte hur jag skall göra än, men det är långt kvar, Men om våran tid skulle ta slut vid nästa år så är det alldeles för kort.
Men jag ska göra det som känns bäst för båda, och jag ska inte ha kvar dig bara för att jag vill ha kvar dig, isåfall ska jag se till att du får det roligt! för jag vet att du inte tycker det är så roligt nu när du inte kommer ut varje dag, åh mest går i hagen och tjockar dig. De du vill är att komma ut och ha kul, tävla,träna skutta i skogen och bara få kärlek och bli ompysslad.
Men vi kommer lösa detta tsm !
Och om nu 2009 blir våran sista sommar tillsammans ska ja se till att det blir våran bästa <3

Älskar dig Sabina Jumper <3
Du kommer alltid ha en otroligt stor plats i mitt hjärta, och där kommer du för alltid att finnas kvar ! <3

Härlig dag !

Hoppning idag !
Pilona var super duktig, och vi gjorde bra ifrån oss idag:) även anna var mkt positiv idag, fick beröm för min lektionsdagbok också :) och redan vid uppvärmningen fram till sista hindret :)
Verkligen jätte härligt att det börjar gå så bra nu! e super laddad inför mina kommande tävlingar :) ska starta 100-105cm två ggr nu men efter det blir det debut på 110 med pilona :D läängtar (a). hoppade trekombination idag oxå :D åh det gick åxå bra shit vilken pålle jag har asså :) så ville hon stå åh bara mysa sen efteråt, så hon la sit fina huvud i min famn :) <33 min lilla älskade pålle :)<33

Vet dock inte hur jag ska göra med min andra älskade pålle, vill jue ha kvar henne, men samtidigt om jag säljer henne för jag köpa en ny häst. Åh det vore jättekul, men samtidigt, kommer jag klara att sälja min första fina ponny <3  men ska inte sälja henne förens runt jul isåfall så har ett tag åh tänka på :) hoppas verkligen hon är frisk i benet nu i juli så man kan börja bygga upp musklerna på henne igen :)

Men allt löser sig tillslut <3 även om det är jobbigt, åh det gör grymt ont att tänka på de :/ kommer bli många tårar den första tiden men.. känns iaf bra att jag har börjat tycka om pilona så himla mkt <3!

Har även fixat bloggen idag :D haha jag lyckades tillslut :)

Sööt lr söt !? <3

Åh! seriöst -_-*

Vrf kan du aldrig fatta!!
Jag har släppt pettersson släppt!
Allting jag skriver handlar inte om honom eller om er ? jag har faktiskt ett eget liv, med andra saker runt mig som inte handlar om er två. även om det e svårt att tro men de  e så..
Börjar bli trött på detta nu, det jag skrev för ett tagsen var jue trotts allt hur jag kände då , precis då INTE hur jag känner nu,
Nu har jag andra sker som är bra och dåliga,

Och man har alltid dalar och toppar i livet, det bara är så.. så snälla, sluta skriva massa skit saker om mig som inte stämmer,

Tack !

Hahaa, aah jah asså x)

Nu sitter jag i skolan och försöker plugga, går inge bra.. men jag försöker jue iaf (a).
Varit på hingstationen idag me, lärde mig inget nytt :/ haha ;) bara för att ja jobbade med det hela förra sommaren ;D

Resten av dagen blir Dressyr, hoppas puck e på bra humör idag. Lunch/em stalltjänst, sedan hem åh fräscha till mig lite :) för att ta en snabb sväng in till götet :)

Sen blire en sista pluggstund, haha detta provet kommer bli spännande :)

Dagen,

Denna dagen började som en helt vanlig måndag i skolan, förutom att vi fick baka och kolla på film istället för att ha svenska och engelska :) blev till att se From hell, den va bra, hade dock redan sett slutet :/ haha men ändå :D

Puck vart seg som ett as idag, men aja hon får la va lite seg någon gång, bara hon inte e det imorgon så e jag nöjd :D
Sen nu på kvällen blev det till att dra en sväng till gasten det vart mys :) kollade på Patrik 1,5 haha den va söt :)

Sen som vanligt går tankarna runt, vet inte riktigt vad,varför åh bah blä på allt x/ lite jobbigt, massa åh tänka på :)
Men ja tror att det som är menat att va så kommer det bli, så det löser sig nog fint får jag hoppas :)

plugg plugg blire nu me, värsta provet på onsdag, men imorgon blir det till att åka till hingstationen (Y) haha jag vet redan allt av det vi ska gå igenom/ se men aja ;)


Skulle jag kunna ?

Nu sitter jag här och funderar igen, började tänka på massa jobbiga grejer, vissa tänker jag inte nämna..
Kan dock inte styra bort tankarna, dom e bara där ibland, ibland för ofta.. det gör ont!
Samtidigt som jag är lycklig, kan jag inte släppa taget, men det kommer lösa sig fint! e jag säker på jag har vänner som stöttar och bryr sig, vilket känns skönt.

Sen det här med Sabina, hoppas hoppas hoppas hoppas verkligen att hon är bra i benet nu i juli. Annars vet jag inte vad jag gör, blir as jobbigt:(
Om hon nu är frisk så kommer hon iaf få följa med ner till kungsbacka till hösten! om jag får en extrabox dvs. vilket jag hoppas på :) tyvärr e det många som vill ha det, men ah då ska ja ju träna ev tävla upp henne lite för att sen antagligen sälja henne till jul där, men jag vet inte om jag kommer klara det:/ saknaden kommer vara enorm! men samtidigt hade det varit så kul att få köpa en ny häst, vilket mamma har sagt att jag får göra om jag säljer henne, men kommer jag klara det?
åh att livet måste vara så jobbigt:(

Nu har jag iaf min sista stalltjänst vecka innan sommaren det känns GRYMT! :D
I will always love you! No matter what <3

Suprice :D

Idag vart det bio med klassen och ettan :D hade glömt av det så det vart jue himmla nice :) vi kollade på Låt den rätte komma in tror jag den hette, en svensk film med vampyrer åh grejs i ^^ tyckte den va rätt bra faktiskt:)
Sen när jag gick upp i morse fans det inget vatten :O då får man jue inte damp lr så.. men det vart bara åh bita ihop. Men nu har vi iaf både varmvatten och vatten ^^

Blir till att plugga massor idag, prov på onsdag, men vet inte riktigt vad jag ska plugga på :S sen ska jag skriva klart romanen oxå.. om jag hinner med allt:) har typ ingen mat denna veckan heller, åh så e det jue rätt dyrt.. åh de e tråkigt å lägga pengarna på mat lixom, men jag har jue mackor^^ det klarar man sig på ett tag:)
Pucken fick vila idag, jag åh erica va ute och gick en sväng med henne, så hon fick röra lite på sig iaf :D


finaste <3

Blogg utseende ?

Funderar på om man skulle designat om bloggen lite ?
men hur ?
några tips och förslag ??
 
=)

Tävling idag :D

Idag blev det tävling.
jag vart ruskigt nervös, och första rundan gick inte så bra, eller egentligen gick den hyfsat, men jag red som en kratta så.. men sen andra rundan tänkte jag att jag skulle ta det lite lugnare och försöka vara lite mer "cool" och bara låtsas som det vore träning :D och det gick super, vi var värsta teamet idag igen!! <3 och min lilla pilona lyssnade så himla fint <3 tycker verkligen om henne så grymt mkt, ah så iaf det var våran debut på 105cm och vi vann! de ni :D kändes himla fint kan jag säga:) för mig hade pilona varit en vinnare i vilket fal:D va så grymt nöjd med henne efter den rundan :)<3

Så vann jag ett kort på mig själv när jag hoppade :D det vart massa fint tackar för det:) och en liten blågul rosett åh en plakett :)

(( bilden e från nuntorp ))

Skulle även köra hem min moppe idag.. åh då ville den inte starta:O den har aldrig krånglat förut:/ jobbigt, tillslut fick jag fart på den iaf:) fick ett sår på handen på köpet ;)
Sen skulle jag åka hem och ta en varm skön dusch, trodde jag iaf :O men acc så fel jag hade.. svinkallt vatten :( det vart faktiskt lite deprimerande..
Nu sitter jag och väntar på att jag ska få bilderna från tävlingen av malin :D massor med tack till malin och min mamma som hjälper mig på alla tävlingar<3 utan er hade det aldrig gått ! <3


Tack Pilona <3 för att du finns ! <33 när många andra sviker är du där <3



Hoppning idag =)

Idag va det hoppning igen :) och Puck var jätteduktig, blev dock lite hängig i bettet ibland men är ändå väldigt nöjd, vi red snäva svängar. Har även skrivit CV och sökt ett jobb på Manpower så ska se om jag får något besked senare:) kollat startlistorna inför tävlingen =) och jag tror jag sattsar på 1m klassen, är bara 5 st som hoppar efter mig i den, 12 plac. åh i 105cm startar jag 3a.. vilket suger:( fast det e jue bra om det skulle va så att det går dåligt så kan man bara packa och åka hem :) i den klassen vart det iaf 8 plac. men tror det kommer gå rätt bra:) är nöjd sålänge jag är nolla :)
Nu ska jag snart gå ut i mangen och plocka bort lite hinder efter det blire stalltjänst,
Blev inget smörjande idag heller, får se kanske hinner göra det sen:) men ska ändå smörja allt värsta noga på lördag så jag kan gott få lite ledigt från smörjandet =).
Puck har blivit massa pigg nu med :O hon fick t.o.m in ett litet bock/sparka bakut språng i uppvärmningen idag :D haha den lilla busen :) gillar när hon är pigg hon får så bra galopp då :) men hon får inte vara för pigg för då koncentrerar hon sig inte lika bra:) men får se tror ändå fodret är rätt bra nu =).

Har även funderat lite på att köpa nytt bett till sabina, tänkte köpa ett silikon/gummi bett (stång) tror hon skulle funka bra på det, funderar även på att prova något liknande på pilona, bara för att variera lite:)
Sen när jag kommer hem blir det till att skriva dom två senaste hopplektionerna, alla vi har skrivit ska lämnas in nästa torsdag, haha jag tror tyvärr jah har skrivit för dåligt:/

Åh sen ska jag även skriva klart min roman pryl imorgon, försöker bli klar med så mkt skolarbeten som möjligt nu så jag bara kan ladda inför sommaren :D Längtar som satan tills jag fyller 18!! så jag kan få ta körkort och köpa en egen liten hund:) kommer bli så himla mysigt:) men jag ska prata med rektorn sen åh se om jag kanske får ha hunden inne i klassrummet när det är kalt, givetvis i en bur :) men jag menar jag ska köpa en chihuahua lr en som är korsning med det:) tror inte jag kommer ha råd att köpa en renrasig ^^ den e jue så liten och söt så den tar jue ingen plats:)

hoppas att det blir något sommarjobb med iår, har jue iaf ett i typ två helger, men hade varit bra med lite mer=)

RSS 2.0