Resa ? Puppies ?

Jaha.. då var alla resor till Egypten inställda tom 23e feberuari.. så blir nog tyvärr ingen resa för familjen magnusson. Mina kära päron vill hellre åka till hösten istället för att boka om till en ny resa nu.

Idag är dagen som valparna är planerade att födas!! mycket spännande :) så vi får väl se om det föds några valpar idag. Men om det inte blir någon resa kan jag ju köpa valp tidigare, så finns ju alltid för och nakdelar med det mesta.

Fick 10 röda rosor av min pojk i lördags med. Sött av han :)

Men nu bär det snart av till jobbet. Man får ju dra in lite pengar för att kunna leva menar jag!
Får även se om de kanske ev blir något Café köp med ;) men tar det en annan dag :)

Saknar hästtiden <3

 


Dålig på att uppdatera!

Nu sitter jag här i soffan och skriver igen, har precis träffat min gamla barndomsvän :) vi åt lite av min misslyckade men ändå goda cheescake ;) men nu har den blivit ganska bra faktiskt:D

Igår började dagen hur fint som helst! Lunch med min mamma, fika med Korrelina och sen sista mötet med min jobbcoath. Men sen när jag ska gå till min bil ser jag den hemska lappen på rutan.. jag har lyckats få parkeringsböter IGEN !! :( inte okej. Men men det ska inte hända igen!

Nu är det inte många dagar kvar tills valparna är planerade att födas :D längtar massor och hoppas det blir något fint:) hade varit kul att få vara med från början! Hoppas verkligen att det är något som skulle passa mig:)

Imorgon ska jag hem till forshälla en sväng. Efter det blir det ev utgång till mortens med lite trevligt sällskap :D

BrooOOOooM =D


Bonneland.

Ja nu sitter jag då hemma hos mina päron. Har haft en ganska lugn dag, inget märkvärdigt alls.
Tror kvällen kommer fortsätta på ungefär samma sätt om ja inte tror fel.
Sitter iaf och myser med min lilla pyret :)

Nä nu får ja fortsätta att kolla på tvn :)



Saknar Studenten :)

Seriöst ??

Okej, att ens pojkvän kollar historiken på datan vad hans flickvän varit inne på tycker jag är illa.. Men att han sen sparar en bild på en av alla hon varit inne på på facebook som han döper till bögen ?? asså det är fan inte normalt.

Nu blir ja fan sur på riktigt! nog för att jag kan ta mycket, men detta är för mycket,
Men ska nog inte skriva mer nu, lär bara bli massa dumt, skriver senare..

 


Väntar, och väntar

Längtar galet mkt tills jag hittat en valp som jag vill ha!! kan ju dock tyvärr inte köpa någon förens jag kommit hem från Egypten men. Längtar ändå väldigt mycket:D Ska bli helt awesome :)
Längtar ju givetvis grymt mkt till utlandsresan med!!

Var även och pratade med zoo butiken häromdan, och det gick bra! Dom har fortfarande inte bestämt vilka som ska jobba där. Men dom har fått närmare 3000 sökande.. Men trotts detta hade hon läst mitt CV !! de ni ;) hon såg glad ut att se mig så jag får hoppas på det bästa :)

sen måste jag börja sätta igång att sola och träna med! tänkte att jag iaf ska sola imorgon.
men nu blir det att vara lite social, det är ju faktiskt mammas födelsedag :) hela 41 blir hon ;)
Grattis mamma :D!<3


Grenad !

Bruno Mars - Grenade

Ja nu har jag då fått svar på att det i stort sätt är onödigt att jag ens söker till djursjukvårdare. Man måste ha i stort sätt alla mvg. Åh det har ju tyvärr inte jag.
Så får bli att kolla på någon ev ny utbildning, något med hund. Eller att söka ett helt vanligt nytt jobb.
Får nog iaf köpa mig en ny vovvevalp då :)
Så man får se det positiva i det negativa :) blir valp istället för utbildningen. Hoppas att jag kanske skulle kunna få jobb på Zoo eller nått liknande :)

Aja det löser sig nog.

Oväntat

Nu sitter jag här, kom just hem från jobbet. Blev "inkallad" lite hastigt. 
Nu har vi även sagt upp lägenheten. Så får se vad vi gör efter detta. Har även beslutat mig för att söka till djursjukvårdare! Så får vi väll se om jag kommer in eller inte. Funderar även på att göra högskoleprovet!

Vet inte om jag kanske ska vänta med valp lite pga detta.. men samtidigt känner man ju att det känns tråkigt att jag inte köpte valp om det är så att jag inte kommer in. Så får se hur det blir med valp. Tror jag bestämmer mig när jag sett hur valparna ser ut!

Men nu får jag ta och göra lite annat :) massor att göra imorgon, först upp tidigt för arbetsförmedlningen. Därefter är det jobbet som gäller. Tänkte även se om jag kunde hinna till gymmet en sväng med. men men de märks!

 

Saknar dagen <3


Firework

Firework - Katy Perry

Ja då var det ännu en ny dag! Tänkte att jag skulle ta dom små hundarna på en liten promenad när dom fått sin mat :) Efter det ska jag och mamma iväg till torp. Sen blir det att laga lite mat, kanske även får för mig att baka något(a). Efter det ska jag och mammi sätta oss och kolla upp alla saker jag måste vara medlem i nu när jag ska köpa den nya hunden, som tex svenska kennelklubben, brukshundsklubben ? chihuahuacirkeln osv. Vilka jag behöver vara med i och inte. Man måste ju vara med i vissa för att få ställa ut osv.
Jag och min lilla byracka pyret har sovit hur sött som helst inatt:)<3

Men nu är det dags för en promenad !!!

S&M


S&M - Rihanna




vet inte vad jag ska säga..
känns inte så bra just nu, allt krånglar och ah. usch.
Vill bara vara glada Fia som alltid är sprallig. Går väl iof i perioder, men va väldigt längesedan jag var pigg och sprallig iaf.

Blondiner har roligare ? svar nej ;)
Saknar dock håret!

PANG !

Saknar inte..

FJORTIS!!!
Saknar håret som fasen!! måste fixa så håret blir så igen:)

Bad Romance

Nu har fredagen börjat. Ska nu börja med att masa mig iväg till gymmet!! efter det blir det hem till duschen, sen äta lite. Efter det blir det jobbet! Sen vet jag faktiskt inte vad som händer ikväll. Men det märks.

Usch vad jag vill åka utomlands nu!! och efter det blir det en liten valp :D<3 Längtar as mkt :)
Massa bra saker att se fram emot.
Vi måste däremot säga upp lägenheten snart. För när jag ska köpa min valp, om det blir den jag tror kommer den vara leveransklar i början av april. och då ska jag då inte bo här!


Bad Romance - Jay Smith


Året 2010 !

Tänk vad mycket som hänt detta året egentligen!! helt sjukt.
har skaffat ett långt förhållande
har varit på skolbalen
tagit STUDENTEN !
flyttat hemifrån
haft två olika jobb
varit på öland
Slutat med hästar :(

Det är inte en sak som hänt direkt. Finns så mycket minnen som man både vill glömma och minnas.
På tal om något annat så har min pojk ringt våran hyresvärd idag. Så någon av oss ska senare idag ringa och säga upp lägenheten då vi inte får ha hund här på heltid.
Själv längtar jag tills jag ska skaffa mig en till liten hund :) ska bli jättekul, hoppas verkligen att jag gillar det där med utställning och det. För då kan man ju tjäna lite pengar på det med :)

Aja nu får det iaf bära av till affären och handla lite mat.

Längtar till sommaren!!!!<3

PYRET!!!!!!<3

Asså alla människor på jorden borde ha minst en egen chihuahua!! Det är utan tvekan världens bästa hund!
Fast Pyret är liiite bättre än alla andra (a)♥

Älskar min Pyriplutt =))))<3<3<3<3<3

Meningen med livet ?

Usch känns som jag kan ha förlorat en väldigt viktigt vän för mig.. Känns inte alls bra. Vet inte vad jag ska göra faktiskt.
Asså vad är meningen med livet egentligen ?
Kärlek ? Karriär ? Lycka ? Vänner ????????????

ah jag vet då inte ? Just nu tycker jag bara att allt känns rörigt.

Vill åka nu!!!

Känner mig fortfarande lite sjuk.. börjar bli tröttsamt. Var iaf en liten stund på gymmet igår. Va skönt:)
Usch vet inte hur vi ska göra med lägenheten.. den ena vill bo kvar och den andra vill flytta.. och ingen vill ringa och prata med hon som äger den -.-. Så får väl se hur det ska sluta.
Vet bara att jag vill kunna ha min älskade vovve där jag bor!!

Längtar as mkt tills vi ska åka till Egypten nu! Ska bli så skönt att bara kunna koppla av i värmen och inte behöva tänka på något annat:)<3


Nytt år, nytt liv ?

Ja nu är det då första måndagen på detta året. Nyår va helt okej måste jag säga, firade med mina kära vänner. Tyckte ändå att det sammanfattnings vis var en bra kväll :) Mitt nyårslöfte blev att jag ska göra det jag vill, ska vara lite mer som jag vill vara, inte göra som andra säger, asså ska ju givetvis lyssna på andra men.
Om jag vill en sak ska jag inte vara rädd att göra den :)

Idag ska jag hem till min sjuka mamma i forshälla.Vi ska baka lite, sen ska jag även ordna så att hon får i sig lite mat tänkte jag. Får ju givetvis hem och leka lite med min pyriplutt :)<3

Men nu är det frukost som gäller:)


RSS 2.0