finns inga ord..

imorse när jag stod åh sminka mig ringde telefonen, jag svarade jue åh då var det skolan som ringde. Då frågade personen som ringde "var e du?" åh ja lixom bara vadå eller vah? nä du har jue stalltjänst åh du har inte varit här så du får frånvaro på det hela veckan, men GREAT att ni säger det nu och inte i måndas då ??!! men jag har ju pratat med både Jan och Annika angående detta, så jag ringde till mamma, åh hon blev arg hon med! så hon ringde till Annika åh då bad Annika om ursäkt åh att jag inte skulle få någon frånvaro, åh bla bla, asså tänk att man måste be sina föräldrar ringa för att det skall hända något! ja vet inte vad denna skolan har emot  mig men något e det helt klart..
Har försökt att få läsa på distans, men får jag det ? nä. Men finns det andra som gör de? ja. osv.
Och jag är grymt trött på skiten nu.


Grymt svårt med hästarna, vet inte vilken jag ska ha kvar :/
</3

En gång hästnörd alltid hästnörd?

Började med att vara i skolan, hade mitt svenska tal idag! gick helt okej faktiskt :)
sen bar det hem till uddevalla, blev till att gå till stallet åh ta en tur med binis <3 va hur mysigt som helst!!
Känns skoj att det äntligen känns skoj igen :) så blir till att ta en sväng imorgon med.
Kommer nog ha träningsvärk efter gymmet imorgon dock ;) men det e gott ^^

Nu blir det bara att slöa åh slappa åh ta en skön sovmorgon imorgon :D


binis <33

Måndag igen,

Har precis börjat lite lite på mitt fotoprojekt, vet inte riktigt hur jag ska ha det än men det går framåt! Har även skrivit på mitt svenska tal, inte så mkt men lite. Det är värsta segt att skriva tal :O!
Sen tror jag att jag har bestämt mig för att sluta äta kakor och godis me! så man kanske kan bli lite snygg någon gång :)
Pratade massor med tjejen som har pilona igår med. Har typ beslutsångest över om jag ska ha kvar henne eller inte, det e väldigt svårt.. Men för tillfället känner jag att det räcker med sabina. Det är så stor skillnad att ta hand om dom två. Men jag ska fundera denna veckan så ska jag se om jag kommit fram till något vettigt.
Fick även tbx mitt hovvårdsprov idag, åh jag fick VG helt galet x) jag som kom på när jag vaknade att jag hade prov, så det va lite skillat av mig måste jag säga :).
Åh sen har jag turen att vara ledig imorgon med :)
Pratade med min far förut om pilona och det, åh vi kom nog nästan överens om att om jag säljer henne kan jag få en ny bil! :D tänka sig :)
Håller även på att sälja min lilla mopped x) 3 st intresserade hittills ^^




vad vore världen utan kärlek ?

Helgen.

Fredag.
Började med skolan som vanligt, efter det blev det hem fixa i ordning binis, in i duschen åh sen sminka sig, åh ta på sig lite nice kläder:) sen skulle ja då ut på krogen! skulle gått ut med malin men så blev det inte, så blev att va me korr åh hennes polers^^ träffade även lite av malins kompisar:)
Sen skulle jue då jag dansa lite^^ slutade med att en kille hällde halva sin öl på mig :O haha åh hur det slutade kan vi ta en annan dag x') skoj vart det iaf:) så hoppas att jag kommer ut snart igen :)

Lördag.
började med att gå upp lite halvtidigt, pyret lät mig inte sova... jah åh malin kom på att hon är lite som en oönskad graviditet:O x). Men sen vart det bort till stallet, fixa med binis, rida åh sen vart det hem. fixa iordning mig, för att åka in till stan och träffa malin. blev till att äta lite mat:) sen skulle vi gå på New Moon!!<33 kärlek till den säger jag bara:) fia satt i sin egna lilla värld typ ;D kanske inte, men den va bra iaf:) sen va det bara hem och packa, åh sen åka ner till kba. när jag kom fram till kba skulle jag åka åh hälsa på min faster, där mina päron va åh lite mer släkt. efter det blev det hem till rummet, borsta tänderna åh sova!

Söndag.
Det va nästan så att jag inte kom upp! satans trött, skulle ju upp och jobba i stallet. *suck* blev aningen sen med.. men fick packa lite extra höpåsar. Sen när jag var klar med det jobbet blev det hem åh krypa under täcket med pyret:) mådde typ äs kast när ja gick upp med:/ men det har blivit aningen bättre, hoppas inte jag blir sjuk bara. nu har jag satt mig och börjat skriva på mitt svenska tal, om livet. det går inte jättebra men framåt. Hoppas inte veckan blir allt för stressig, ska jobba hela nästa helgen med så blir ingen utgång för min del :/ men förhoppningsvis ska jag ut fredagen efter det, åh då blir det party !!


:*

Vilken morgon..

Idag vaknade jag av att Torsten stod utanför mitt fönster, sådär lagom kul, sen bankar han på dörren sen går han in i huset åh skriker HALLÅ!? men ah jag svarade jue inte.. eftersom ja inte"Bor" här. vilket va sådär kul! blir typ as sur över detta, asså snart kommer ja säga till han att jag bor här iaf! för det funkar inte såhär, men jag håller ju på att leta egen lägenhet iaf så det känns ju skönt! för detta orkar jag inte..
Nu har jag iaf gjort klart en av alla läxorna, så nu e jag klar med apu uppgiften.
usch vill inte ha så mkt läxor, hatar åh ligga efter, ja menar jag gör ju inte mkt mer för det! men jag ska sätta mig senare åh plugga! det behövs, tänkte att jag skulle få skrivit det där talet.
Men vet inte riktigt vad jag ska prata om. Känns bara onödigt jobbigt!
Försöker även komma på hur jag ska göra mitt foto projekt! men tänkte plugga rätt mkt på torsdag när jag är hemma med, är lättare.

Saknar min binis <33 massor !!
känns som jag äntligen börjar tycka att de är kul igen! iaf med henne! tänkte åka åh hälsa på Pilona i helgen med jue:) saknar henne allt lite <3 men inte på samma sätt som sabina!
finaste ponnin <3

älskar inte gillar, älskar <3

Mys med pyret <3

Nu sitter jag i min fåtölj och myser med lilla pyret <3
har inga lektioner imorgon, mkt mkt skönt:) men hade ändå tänkt att plugga lite, för det behövs x) sen e det sovmorgon på onsdag:D åh inga lektioner på torsdaG^^ så ska åka hem onsda kväll^^
sen sitter jag även och letar lite efter en egen lägenhet:D massa skoj:)

läxorna just nu:
- foto Projekt
- Projektarbetet
- inlämningsuppgift i hästteori
- inlämningsuppgift om apun till arbetsmiljö och säkerhet
- historia
- ((prov idag))
- tal i svenska C
+ att jah jobbar på gåse på söndag... SEGT !

det är vad som gäller denna veckan x(

Söndag

Sönda igen ! helt galet, men nu kan jag iaf vara hemma hela söndagen med :) så blir att gå upp vid halv 8a imon för att åka till kba ( har inte första lektionen )(y).
Fick även tanka min bil idag för första gången idag:D åh räknade ut att den drar ca 0.75 :D trots min något onödiga körning såhär i början (a). Fick även köpt en ny tunika idag :) blev helt kär i den^^
Har även varit ute åh gått med pyret:) och ridit sabina:) och lagat mat ;)
Sen fungerar jue inte min msn längre.. vilket gör mig lite smått irriterad sådär:O
Måste börja skriva på ett svenska tal med! men vet inte vad jag ska skriva om!! jobbit jobbit!! tänkte även åka och hälsa på pilona nästa helg om jag har tid! se hur hon har de åh hur hon ser ut, men jag måste säga att de är grymt skönt med bara en häst! fast det e faktiskt ganska skönt åh kunna gå bort till stallet när allt e jobbigt åh stressigt, bara ta det lite lugnt åh tänka på annat:)

Måste packa för imorgon med! men är inte så mkt som ska packas längre :) gott de iaf:) åker jue hem på onsdag kväll igen :D åh hemma till freda morgon:) går inte att beskriva hur underbart det är :D men nu ska ja duscha, sen blire sova för mig åh lilla pyret! :)



Körkort !! =)

Äntligen !!
nu har jag fått körkort :) hur härligt som helst! så himla galet skoj ere!!
Så idag körde jag ner till kungsbacka för första gången :) det gick super fint:)
Min snälla mor sa även att hon hade läst min blogg härom dagen x') mjadu mamma.. ingen kommentar på det ;)

Imorgon ska jag se om jag kan få pratat klart med Jan angående stalltjänsten med :) för jag tänker INTE åh jag menar verkligen inte! ha stalltjänst.. Har pratat lite med Annika med, men ah det gick väl sådär ?
Idag har jag även vaccinerat mig mot svininfluensan^^ kändes inte:D däremot kan man bli sjuk efteråt.. lr få lite feber åh ont i armen, men det märks väl :)
Får se vad det blir i helgen med, men de blir säkert en nice helg:)

Men nu ska jag kolla på mammas pojkar;)



Tack mina älskade päron för körkortet !<3

åh för att jag får ha min älskade binis åh pyret <3 alla ni gör mitt liv värt att leva + vännerna (åh bilen (a))<3

Now I'm that bitch

Idag har jag övningskört massor! :D skoj^^ men ja e ändå tvek till att ja kommer klara körkortet, men jag tänkte iaf att jag ska gå och putsa klart det sista på bilen om en liten stund:) har även varit ute och ridit binis idag! va super mys! åh jag tyckte det va kul =) så ska ta mig en tur imorgon med:)
har även köpt ett nytt koppel till pyret idag :) åh lite annat kraffs ^^
Det e skönt hemma när man kan va lite hund ledig, men de e så jobbigt för ja kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker att de e skoj lr jobbit, eller de e nog båda tror jag, men jag tror de blir bättre jue större hon blir, eller det blir det jue men:)



Jag vill ha kärlek... Känner olika varje dag, men jag e säker på att jag vill ha kärlek, skulle behöva en pojk nu känner jag, någon som bryr sig värmer och är där. Hoppas att det löser sig snart!

Hoppas även att någon party typ vill med mig ut på krogen nästa fredag :) för då tänker jag inte sitta hemma i soffan :)


Men nu ska ja ut till min lilla bil <3

En Tisdag i mängden,

Idag vaknade jag av att någon hoppade in i duschen, runt halv 6-6 :O(min säng ligger precis kloss i vägg, så ja har mitt huvud ungefär där duschen e..) så då blev jag mindre glad.. Pyret vart mindre sov sugen efter det, så blev inte mkt mer sömn sen.
Efter det iväg mot stalltjänst. Åh nu har dom börjat med ännu mer fix ideér.. typ att vi måste tempa hästarna innan dom går ut, och att vi måste kratsa hovarna innan dom går ut :S att dom orkar, aah ja gört då inte x( men man blir så illa tvungen.
Fick reda på att jag ska ha prov på fredag i historia, så nu blir det plugga i massor!! har missat galet mkt:/ sjukt jobbigt. Men ska göra mitt bästa, sen e det prov nästa vecka med om jag inte har fel..

Hoppas att jag kan tenta av ridningen, åh att jag inte behöver ha stalltjänst heller, de e okej med helgerna för det förstår jag om jag inte slipper. Men om ja skulle lyckas med detta skulle det även innebära att jag e typ ledig varje torsdag :D hade vart grymt =)

Nu ska jag försöka bli mkt mkt positiv! vilket kan bli spännande x) men ska göra mitt bästa, måste hitta på lite roliga saker ibland med känner jag, allt plugg kommer bli jobbit tråkit! men nu ere dags för lite tv :)

Tankar.. En ny början ?

Nu har jag kommit ner till skolan igen och det är bara att plugga på ! Har även beslutat att jag ska se om jag kan tenta av ridningen, så Jan skulle kolla upp det. Har även bestämt att jag tror inte jag ska göra häst examen..
Pyret har varit jätteduktig idag! har varit lite själv men inte hänt några olyckor åh inte förstört något :)

Sen idag kom jag på något väldigt smart.. eller nästan iaf:) gällande mina hästar:
Pilona- seriöst, har henne för att kunna tävla.. men vill jag tävla då ? jo det vill jag väl, men vill jag hellre tävla än att ha kul?
Sabina- Jah har alltid kul med henne! jag litar på henne till 200% jag kan göra allt utom att tävla på henne, men är det inte viktigare att ha kul med sin hobby? istället för att allt bara blir så allvarligt och seriöst ?

så jag tror jag vet vad jag vill nu, vill ha sabina, tänk att det skulle ta så lång tid för att komma på något så lätt! det är ju självklart, min lilla binis <3

usch vill verkligen ha körkort nu med!! e så nervös för att jag ska kugga:/ hoppas verkligen att jag klarar de!

Du kanske inte är den bästa hästen i världen,
Du kanske inte är den kunniga dressyr ponnyn,
Du kanske inte gör allt som alla andra,
Du kanske inte kan hoppa högt som elit hästarna,
MEN ! du är min ponny och för mig är du bäst i hela vida världen! du är den finaste, busigaste, härligaste hästen jag någonsin träffat! Och tänk att jag har lyckan att vara ägare till en sån underbar varelse som du!
Sabina Jumper ,
Jag älskar dig <3

RSS 2.0