Use somebody

Nu sitter jag hemma och kollar på tvn..
Febern bara stiger och stiger :/ åh halsen blir sämmre trotts halstabletts knarkandet..
Har inte fått tag i kajsa idag(vet.) men skickade sms till henne å förklarade läget. åh jag tror att hon skulle fixa så att puck får sin vacc. vilket vore as bra =) hon svarade iaf att hon skulle fixa det:)

Hatar och vara sjuk, man får inget gjort man orkar inget åh man hamnar efter i skolan.. vilket man får ta igen sen.. åh det suger!

Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag ska hämta Pyret !<3 tyvärr får vi åka den lilla peugoten ner.. men men det ska vi nog klara av =D

hoppas att jag blir frisk snart iaf! kan jue inte sova lr nått så, ahja.. men det finns dom som har det värre :)
så man får väl tänka positivt:)

All that she wants

Nu har man blivit sjuk åh allt med :(
Igår va det jobba som gällde, så blev att tjäna lite pengar:) va grymt stressigt ett tag där, men det löste sig allt.
sen vaknade jag idag kl . 6 åh hade äss ont i halsen, tror seriöst aldrig ja haft så ont i halsen.. så blev till att gå upp.

Sen har ja börjat tycka de e lite jobbigt med allt med sabina, ser henne gå där i hagen, åh när sofia tar in åh borstar rider ut etc.. saknar henne massor :/<3 min lilla bäbis, det kommer hon alltid att vara!

E bara 9 dagar kvar tills jag ska hämta Pyret nu med, tror det kommer bli bra:)<3

Sen blir det till att vaccinera puck på tisdag om jag inte e så sjuk så jag inte kan åka ner, men det hoppas jag verkligen inte! så efter vaccinationen och efter puck fått vila när jag ska vara hemma med pyret e det dags att sätta igång henne på riktigt :) måste även klippa henne sen när hon kommer hem igen :)
juste måste fixa apu.n med. tror att ja ska vara på ridskolan, trivdes bra där:)
men nu har ja grymt ont i huvet åh fryser:/ ska gå åh ta en ipren åh se glad ut å linda in mig i mitt varma dun täcke<3



vill ha dig här nu <3



Pretty handsome awkward

Idag är det leta bil som gäller =)
sitter åh kollar om ja hittar något intressant, blir nog antingen volvo lr golf.. vill helst ha volvo isåfall blire en 850 =) Men e jue pappa som ska köpa så han bestämmer :) däremot vet ja inte riktigt hur jag ska ha råd med en bil, men det löser sig väl =) vill verkligen ha körkort nu nu nu!!
Idag har vi bara haft en stackars lektion, så slutade kl. 10, ungefär idag:) funderade på att åka hem till uddevalla en sväng, men beslutade mig för att jag inte orkade sitta på så mkt tåg.
Helt galet sitter åh tänker på massa saker , men ja vet inte riktigt vad ja tänker på om man kan säga så ?? E ju lite som snurrar just nu.
Har fixat vet till vacc. till pilona nästa tisdag med. Men har äss tråkit just nu, så vet inte va ja ska hitta på^^ redan sovit x).
har inte riktigt bestämt vart jag ska ha apun heller, men de löser sig väl det med ^^

12 dagar kvar <3





Pretty handsome awkward - The used

Waiting

Gaah ont i magen =(
Har iaf ridit idag, åh ja tyckte nästan att det var roligt :O :D
Så hoppas att saker och ting håller på att gå åt rätt håll :)
Annars har dagen varit ganska lugn. Liiite sovmorgon och bara en lektion. =)
Åh idag är det bara 13 dagar kvar ! :)<3


Waiting - The Red Jumpsuit Apparatus

den som väntar på något gott...

Sitter man på rummet igen, precis varti en sväng på maxi.
händer inget skoj som vanligt.. Sovmorgon imorgon de ska bli skönt iaf. sen blir det till att hämta pyret på tisdagen v.37 istället för onsdagen!! :D
Har även tänkte mkt på min lilla puck, åh ska verkligen försöka, så får vi se hur det går.
Har även kanske kommit på vad jag ska skriva för project arbete.. beroende på om jag får och inte :) tänkte skriva på ett ungefär min berättelse genom åren på hrg, från att jag blev intagen och framåt, alla boenden, häst problem, sålda/köpta hästar, skador osv. men vet inte om man får skriva om det lr inte, men hade varit väldigt skoj iaf.
Sen får jah väl se hur fortsättningen blir, men om ja har pilona och pyret åh trivs åh får tillbaka intresset för hästarna kan jag nog kanske fixa det. hoppas på det. Sen ska jag kanske ha min apu på en smådjursklinik om jag har tur. Annars vet jag inte riktigt än, men det löser sig väl som det mesta....

det enda som är jobbigt är att de e två veckor kvars tills du är i min famn, men tanken på att du faktiskt redan är min på sitt sätt är helt fantastiskt underbar<3 saknar dig lilla Pyret <3

vrf blir allt så jobbit?

Sitter åh tänker massa nu, ridit pilona alldeles nyss. kändes inge bra alls :/ vet inte känns bara som hästintresset glider längre åh längre ifårn. Vill tycka att de är kul men jag tycker inte att de är kul, bara jobbigt =/
Så fick ringa åh prata lite med mamma, blev inte riktigt som planerat, men funderar på om jag kanske kan tenta av lite ämnen och sen bara vara här typ två ggr i veckan, för ja vet inte om ja pallar.. sen ska ja kanske låna ut pilona på foder.. för att se om jag saknar det lr om det bara blir skönt. E mkt just nu, åh vet inte vad jag vill.. vet bara att allt blir jobbigt och krångligt. Åh har känt såhär med hästarna nu hela sommaren, att de bara e jobbigt.. så tror ja skulle behöva en paus, men jag får väl se hur allt blir. Vill ju inte sälja henne heller, men jah kan ju inte ha kvar henne bara för att jag vill ha en häst åh tror att jag egentligen tycker det e roligt? för detta går inte just nu känner ja, har inte kännt att "shit va kul det ska bli att gå till stallet idag" på jätte jättelänge! nu käns det mer "åh har inte gått till stallet på två dar, måste nog rida idag". Åh de e jue inte rätt ?
*puuh* vrf måste allt va så jobbigt..
Mamma sa tom att hon tyckte att ja kanske skulle hoppa av :O min mor sa det, att vi skulle prata med pappa åh så, men vill ju inte hoppa av heller.. men vet inte orkar bara inte med stallet med skolan åh allt.. åh att bo hos en annan familj. det e inget skoj! sen e ja rädd att pyret ska bli rädd för barn med pga grannen.. tycker verkligen inte om våra grannanr!! usch :( men men får se hur allt blir

vet inte alls just nu..
ska iaf åka åh handla lite efter skolan sen, får se om ja hittar något.

Dead and gone

Kärlek...
ah vad ska man säga,
vet inte om jag kommer klara av allt detta..
så fort jag ser en bild, rivs alla minnen upp..
finns inget jag velat så mkt..
det har gjort mig så lycklig,
det har stundtals även gjort så ont..

vet inte hur man ska beskriva det,
tror helt enkelt inte att det går, hade velat beskriva saker som inte går för dig..
men jag e jue trots allt bara en helt vanlig flicka som alla andra, fast utan något speciellt..
du har DET vad mer kan jag säga..

Du kommer alltid vara en dröm,
men har väl vaknat upp till verkligheten igen antar jag..




så tror ja ska ta det lite lugnt med kärleken ett tag..


E så himla glad över att jag ska få Pyret så de e inte sant:)
Du kommer göra det värt att fortsätta <3

If today was you'r last day

Nu har jag äntligen varit och träffat lilla pyret! <3
så igår åkte jag åh mamma bil i ca 9 timmar, lite små segt faktiskt  men helt klart värt :D
Känns helt overkligt!
idag har jag varit och handlat lite grejer till henne, kul när folket i kassan tror att man köper grejer till en katt typ x') haha :)
Hittade ROSA bajspåsar med^^ mamma bara suckade men givetvis va ja tvungen att köpa det=)

Längtar tills jag ska få ta hem henne !! <3







Sen kärleken känns lite konstigt, känns helt tomt om man kan säga så.. Fast tror jag ska ta det lite lugnt med kärleken för min egen skull, har varit så mkt nu det sista. Men det löser sig väl det med, e så himla glad att jag ska få lilla Pyret nu så ah fattar inte att de e sant <3



Nickelback !

The approaching curve

Sitter man åh typ bokstavligt talat åh möglar:O
Idag har vi haft policy dag, halva treorna på lerberg åh halva på krk. 5st treor va vi på krk, haha halva klassen ;) nä men vi e jue faktiskt 14 st :O om vi e helklass. ;P
Det e jue en bit att gå från mig till krk om man säger så, e ju inte jättelångt men ändå.. va jue på lite party igår med :) det vart nice ^^ kom hem vid halv två, ja åh Jullsan skulle egentligen dygnat , men ah dom på gasten hade glömt nycklarna så^^
Iaf pga det fick jag lite skoskav igår av allt dansande, så när jah skulle gå hem idag fick ja rövet skoskav! så ja beslutade mig för att ta av skorna och gå barfota resten av vägen hem x') vilket ledde till att jag fick blåsor under fötterna:( gör ont.. åh mkt jobbigt att gå x)

Men trotts detta e jag glad:D ska jue kolla på alla bäbisarna imorgon =) längtar längtar:)
så nu sitter jag och väntar på att mammi ska komma ner :) vi tänkte åka iväg åh köpa varsin glass =)




Men ni får ha en fortsatt bra dag ! puss puss på er :*

bilder ^^

Typ bild bomb lr något liknande :)





The feeling,

Den fina fjärillen är instängd, omsluten av smuts och mörker..

alla hästar <3








<3<3<3<3

Burn it to the ground

Sitter man hemma efter första skoldagen,
blev brännboll mot dom nu nya tvåorna och korv grillning :) rätt chill,
Treorna vann jue såklart då :)

Fick reda på att jah skulle jobba v 37 men hoppas att jag kan byta så att jag jobbar 36 istället:) ska jue hämta valpen 37 :)
sen ska vi ha 4 apu veckor åh första börjar v 40 :O åh typ hjälp vart ska jag då vara?? men det löser sig väl.. hoppas jag :|
men har lite och pilla med skriver nog mer ikväll =)






dålig bild men :)
Bäbisarna <3

All I Ever wanted

Nu har jag precis varit ute och ridit med Sabina och Sofia, Puck skötte sig fin fint :)
Tidigare idag så ringde jag och mamma på valparna :D åh tanten verkar jättegullig åh va super snäll så hon har lovat att jag ska få välja valp först så hon ska hålla alla tills vi kollat:) så på fredag åker vi ner till Bromölla och kollar på valpar! Längtar som en tooook =) ska bli så himla underbart:) det e jue bara 4 timmars bil resa lixom ^^;)

Nu blir det till att umgås med lite vänner sista dagen på lovet för mig iaf:) för imorgon bär det av till kungsbacka.








Du har det, går inte att säga vad.. men du har verkligen det. <3

Livet går upp och ner hela tiden, men känns som mkt går upp just nu :)

Just to get high

Yeay :DD

Nu har jag och mammi äntligen mailat på en valp till mig :') Så jag hoppas hoppas :) Blir tokig av att vänta på svaret på mitt mail dock :D

Igår blev det en lugn kväll hemma. Rätt skönt ändå :) Får se vad som händer idag, ska ta och gå bort till puck om en stund tror jag :)
juste va ju och hoppade med henne i förrgår lr när det va:) det gick bra iaf:) hon tyckte att de va jätte skoj! Sen ska jag rida ut med sofia imorrn åh visa lite nya vägar:)
Just nu sitter jag mest och roar mig med namn förslag till hunden :)
- Fokus
- Wiskey
- Pyret
är nog dom som e poppis just nu :) sen e det massa andras som tex.
- Bacardi
- Tequila
- Conjak
- Bandit (rock ) inte som i tjuv^^
- Prince
- General
- Smirnoff
- Diesel
osv ^^ så om någon har andra förslag så e det bara att langa fram :D men nu måste jag kila :)





<3

I want to hold your hand

Lördag morgon !
Släktkalas hela helgen, finns inte mkt tråkigare.. åh jag antar att jag måste gå med eftersom jag själv snart fyller år.
Så idag bär det väl av till kungsbacka antar jag.
För övrigt var det Liseberg igår blev lite vinster:
- stjärnvinst toblerone
- 1a vinst plopp
- 2a vinst x2 choklad hjärtan
- x antal gosedjur
- åh lite annat kraffs ^^

Idag ska jag även se om jag hinner handla en del grejer, typ som skolgrejer åh smink, eftersom jag tappade mitt puder i golvet igår :( det sög feting mkt!
Men men mkt att göra nu dom här sista dagarna, åh det känns jobbigt tråkigt hemskt :(

juste glömde säga att mina rubriker är sångtexter :) om det är någon som undrar :)
tackar malin för idén <3






En enda blick och jag vet att du är värd allt <3

Hide and seek

Om en vecka sitter jag i vita villan just nu (skolhuset), vilket ja inte kan påstå att jag ser fram emot..

Igår skodde jag jue iaf båda hästarna, åh satan vilken skön snubbe!! han va super skön :)
Sen har jag även läst ut min bok :) 14 år till salu, den va mkt bra :) lite hemsk eftersom den är sann, men ändå väldigt bra. Tycker att fler ska läsa den :)

Sen har ja funderat lite på hund fram åh tbx, men tror jag ska köpa.. men hoppas bara att det inte blir jobbigt istället för att det ska lätta, men antar att jag endast tänker så bara för att allt annat är jobbigt just nu..

Vet inte riktigt vad som händer idag men, blir Liseberg på fredag iaf! kommer inte äns bli hälften så bra som förra liseberg, men det kanske blir lite skoj iaf. hoppas att ja inte får värsta depp rycket när ja e där bara,,






Saknar din närhet <3

Can't keep it in

Åhh!! vad jah hatar när man sitter åh skriver ett helt inlägg så loggar internet ur och allt man skrivit är bara borta:/
men ja sammanfattar på ett ungefär.

kärlek e jobbigt, det kan vara overkligt underbart, och så jobbigt så du inte vill fortsätta.
Denna sommaren har jag iaf fått reda på att jag kan få otroligt starka känslor. Trodde inte att jag kunde känna så för någon. Jag fick leva i min egna dröm värld för ett tag, men sagan är inte slut än..
men jag tvivlar på att den kommer sluta lyckligt. men den som lever får se.
Ska försöka att inte tänka så mkt.


idag har jag iaf varit ute och kört volvon, mys på den :)
Hästarna ska skos, vet inte om hovslagaren kommer lr inte, han kommer nämligen inte alltid så ah det märks väl..



kommer sakna dig vännen ! <3 du har för alltid en otroligt stor plats i mitt hjärta <3
så många ggr du gjort mitt liv värt att fortsätta,
finns så otroligt mkt ord jag skulle kunna säga,
men det finns tre ord som täcker det mesta
Jag älskar dig <3

hoppas att allt löser dig bra.

Snart är sommarlovet slut:(

Nu är det ännu en måndag och hela lovet har bara sprungit iväg!!
jobbat fre-söndag så blev lite pengar:D väldigt nice^^ Har även fått köra våran volvo v70 automat! satan va skoj den är jue dessutom turbo vilket inte är helt fel :D sen har mamma sagt att jag kanske kan få ha en stylad bil iaf! :D för hon sa att jag kunde låna deras om jag ska dra hästkärra så mkt glad blev jag för det:)
Sen kan jag antagligen köpa en hund nu med :D hur bra som helst:)

Såg däremot häromdagen att min förra häst åter är till salu, stackars Romy <3 hon är jue trotts allt väldigt fin.
Och nu ska dom som ska köpa sabina ha henne på "prövotid " i tre månader, hon ska stå kvar i vårat stall. men dom får ha henne på prov så bara för att se så att inte skadan går upp igen.
Lite saker har faktiskt blivit lite bättre nu det senaste, tackar alla som hjälp och lyssnat!<3
Däremot e det väldigt segt att skolan börjar :/
Juste har även fått en ny granne ^^ det ska bli skoj :)

Har även äntligen köpt mina nya skor :D







still thinking of you,

I'd come for you

Idag var jag uppe tidigt som rakarns för att åka till trafikskolan, idag vart det risk 1an.. segaste jag vart med om på länge, 3½ timma, med grupparbeten åh dåliga gamla historier typ.
Sovit grymt dåligt inatt, istortsätt inget alls, e allmänt jättesur, åh vill inget alls.
Hatar allt tänkande, e så grymt trött på allt just nu! vill bara att NÅGOT ska vara enkelt.
Allt med hästarna e as jobbigt pallar det inte alls för tillfället, kärleken går bara rent åt helvete, åh jah orkar bara inte!

vet inte om jag ska fortsätta, känns som det är något som aldrig kommer hända iaf, orkar inte gå runt åh tänka på allt jobbigt hela dagarna, har huvudvärk 24/7. trots solen är humöret i bott :( blir sur på mig själv för att jag är sur. men kroppen åh hjärnan orkar bara inte, hoppas att det blir bra nu när jag ska jobba hela helgen så jag får något annat att tänka på..
tackar för allt stöd från kompisar<3 ni betyder jättemkt, ber om ursäkt om jag är jobbig men har det verkligen grymt jobbigt just nu :/ vet inte var jag ska börja lr sluta.. allt känns så meningslöst och tomt..
imorse när jag åkte mopped kom det upp tankar jag aldrig trodde att jag skulle tänka..
hoppas verkligen att iaf något blir lite lättare snart..



starting to hate the feeling.

Tisdag :)

Idag körde jag min första körlektion! åh jag tro det lr ej överlevde + att det va skoj :D så pratade med läraren åh jah ska få göra en intensiv kurs + halkan när det blir höstlov :) så får vi se när lilla fia får körkort :)

sen har jag och malin varit ute och lekt i skogen :D det va skoj^^ fast det va en sten som cutta mig :/
Malin fotade även mig när jag red :) så tänkte att ja skulle lägga upp lite bilder från det:) hon har jue fått en systemare^^
skoj för alla helt enkelt :D sen vet jag även nu att tjejen som hjälpt mig med sabina ska köpa henne, det e tungt och jobbigt, men jag tror det kommer att bli bra,
men nu lite kort :)
Puck är sommartjock :)
och jag har glömt hur man rider häst :D





nu är det dig jag har kvar <3 du betyder massor det gör du allt! tror det kommer bli bra tillslut :)<3
min lilla puck <33





tänker på dig alldeles för ofta ..

Beslutet, som inte ens är mitt

Idag kommer jag få reda på vem som ska få köpa min underbara lilla ponny..
Vill egentligen verkligen inte sälja henne, men de e de enda rätta. Även om det gör ont..
idag ska hon iaf få börja galopperas, så det ska bli skoj. Ska se om jag orkar åh pallar med allt bara :)
har suttit åh kollat på massa bilder på mig och pilona för att ja ska inse att jah faktiskt tycler väldigt bra om henne.
men jah tycker om henne det gör jag allt!

men annars idag så ska ja försöka få mamma att åka med till överby och kolla på skor till mig :) åh malin får inte åka med för ska även köpa pressent till henne :) längtar tills helgen :D när ja ska jobba! pengar pengar pengar:D åh massa andra saker att tänka på ! åh de e mkt mkt bra :)

It hurt but I'm keep on holding to it,


RSS 2.0