Balen !


Behöver jag säga mer? :D<3
Igår va det bal på valand med klassen som gällde, riktigt nice:)
God mat och dans i soffor;)

Imorgon kommer pojken hem ♥ massa mys på det :)
saknar saknar !!

Nya naglar :)

Idag har jag varit hos en nagelteknolog, så nu har ja as nice naglar! dom är dock mega ömma så kan knappt skriva varken här eller sms. Men lär ju vilja fortsätta att lägga naglar varje månad nu om ja inte känner mig fel. ;)
Var även på överby och kollade kläder, hittade mkt fina tröjor men tänkte få tag i ett par jeans shorts först, hittade även en fin jeans jacka! så ska kolla om den finns i rätt storlek på torp istället.
Tävlingen gick super fint! blev hemfärd med två rosetter. Blev dock en miss med banbyggaren + en funktionär som stod i vägen när jag skulle hoppa sista omhoppningshindret, så va tvungen att avbryta och hoppa om.
Men nu måste jag plugga det sista!
Imorgon blir det bal!!




Miss you <3

Sitter åh försöker plugga.. går sådär, har bara massa annat i tankarna. Tror iaf att jag fått ihop alla bilder till fotoprojektet nu! Blir till att sova i kungsbacka imon :( suger ju röv, dan innan tävling och allt. På måndag ska jag fixa mina naglar! längtar <3 åh på tisdagen blir det bal ! ska bli skoj :)
Ridit min puckade häst idag:) helt taggad va hon.
Tänkte att ja skulle försöka hinna att färga ögonbrynen sen med! förstår inte hur jag ska hinna allt.. tiden bara springer iväg nu det sista:O vet inte vart all tid tar vägen.

Känner mig lite nere idag.. vet vrf, men känns ju mest löjligt, men antar att det är så det ska va kanske..? Vill bara inte bli sårad igen.. hoppas verkligen inte att det blir något liknande igen, tror inte ja klarar de, e jätte rädd för de. även om ja innerst inne inte tror att det kommer bli så, men om det händer.. om.. då vet ja inte va ja gör :/

Saknar min pojk massor <3

Måndag igen

Nu e det galet mkt plugg som gäller! denna veckan kommer jag inte hinna något annat än att plugga, Muntlig redovisning i Projektarbetet, måste göra klart hela fotoprojektet, samhälls uppgift, projekt och företagande, bla bla..

Helgen har varit as nice :) Fredagen blev det utgång, as nice lyckades få ett fint märke på hakan..
Annars har den mesta tiden spenderats med pojken :)♥

Fick mail om tävlingen att den skulle flyttas till söndagen istället, vilket ger problem. Eftersom jag skulle jobbat på söndagen på skolan, men det kommer ju inte gå, så ska se om jag kan lösa detta.

Varit och solat idag! alltid lika skönt :) kommer bli till att lägga sig tidigt och sova idag!

Girls just wanna have fun

Sitter här med en bok i knät.. ska egentligen läsa runt 200 sidor i den, men har somnat två ggr när jag försökt.. Har prov i morgon, de e sjukt mkt att plugga på! kommer inte ens komma ihåg en fjärdedel :S

ska även göra en idrottsuppgift.. så hinner inte skriva så mkt idag tyvärr..

Anmälde till tävlingen i söndags med! så den 22e äre tävling som gäller:) ska faktiskt bli riktigt skoj !!


Och imorgon kommer min pojk hem ♥

If I had you

If I had you - Adam Lambert

Inatt vare en kass natt! spydde typ hela natten tills jag somnade. Men duktig som jag var var jag ändå i skolan idag^^ lite stolt faktiskt;)

På måndag ska jag och Erica in till Göteborg då blire förhoppningsvis köp av löshår! as nice! :D
Sen ska jag även få en ny klocka (A) skulle egentligen fått den som student present, men listig som jag e vill jag ju kunna ha den på studenten och balen ;) så blir till att köpa ens ån någon dag med :D

Har även varit duktig och tvättat både idag och igår, inte illa!

Men nu blire att se om man hittar någon bra film att titta på med käraste grannen :)



Hade även en gullig pojk som pratade med mig när ja va sjuk igår <3



Klocka !!! :D♥

Plast ?

Nu är det snart studenten ! lääängtar som *** ! Men innan det är det ju Bal ! kommer bli as nice. Funderar på att skaffa lös hår ! men de e jue rätt dyrt asså, men riktigt snyggt ere:) Ska ju iaf få riktiga lösnaglar av mamma och pappa :) till student + bal. Kommer väl sluta med att jag ser ut som en plast barbie eller nått;)

Känner mig äntligen bättre idag :) dock är väl näsan inte riktigt som den ska men. Blir iaf skolan imon.
Har fixat mitt projektarbete hyfsat nu med, fast saknas ju saker + att de e helt fel skrivet, men hoppas på ett g iaf..
sovit helt as dåligt inatt.. vet inte varför, fick världens halsbränna + magsår med.. inte skoj det inte.

Blir att ta hand om hästen idag me :)
Känns som det är väldigt mycket just nu! vet inte äns hur ja ska få mitt hår fixat till balen!
Åh alla skol arbeten som måste bli färdiga, men men vem vet det kanske löser sig till slut! tänker iaf försöka bli klar med det mesta nu! 3 prov kvar och öhm 3 inlämningar tror jag:) om jag inte glömt något.


känns faktiskt som jag gjorde rätt hästval, även om du är saknad <3

sjuk igen,

Sitter hemma i soffan åh möglar, medans de känns som huvet ska explodera.. Igår va ja ute och red med malin i 2 timmar:) massa mys trots att de kändes som ja va sjuk (vilket jag var).
Min lilla Pålle har blivit galet mysig!!<3 hur kul som helst!

Usch för alla prov åh inlämningar,
Projektarbetet,
fotoprojektet,
Projekt och företagande projektet
2 st prov i hästteori
hovvårds prov
osv...


1 maj slutade jag även att vara singel :) ♥

RSS 2.0