Bil bil brum brum :))

Sitter och tittar på massa bilar:) Har kommit på att jag kanske tom skulle vilja jobba med bilar! Kanske har hittat mig en bil med!! lyckliga jag:DD Så sitter och håller tummarna, för vi hade tänkt vänta med att ringa på den tills efter midsommar.
Så vi får väl se om den finns kvar då eller inte!
imorgon blir de smögen med Helena:) Och innan lite mys med god mat osv:)
Dock är de ju en s80 jag hittat, lite pensionär varning på dom, men en s60 är ju ca 20 000 dyrare och vet inte rikitgt om det är värt de.
Köpte en klänning igår som jag tänkte sy om lite så får vi se om jag kanske blir mer nöjd me den :))

Men nu ska jag ordna med lite blandat :)

Saknar hästarna på sommaren <3
Puss :*

Till dom ensamma - Mauro Scocco

Hörde just låten på vägen hem, fick rysningar i hela kroppen och nästan tårar i ögonen!! Vet inte vad det är med mig nu för tillfället. Antar att jag är lite trött på allt som har med kärlek att göra, helt sjukt hur det påverkar mitt humör:O allt blir tråkigare och mycket jobbigare verkligen.
Saknar känslan av att veta att jag har någon som sitter och väntar på mig, någon som bryr sig och tycker om mig för den jag e.
Är så himla trött på folk som bara sätter på andra för skoj skull, åh typ sådana som leker med andras känslor.. Och jag vet att jag inte alltid varit den snällaste själv. Men nu när jag blivit lite äldre så avskyr jag det verkligen! Tänker på alla killar som vill skryta med hur många tjejer dom haft sex med, vad är det roliga? Hoppas dom får massa könssjukdomar :)) yeay en smiley!!!
Nä nu känner jag att jag snart vill börja mitt liv på riktigt! skaffa ett fint bra boende, ny bil med det viktigaste av allt en mycket bra kärlek! Och jag tänker inte stressa, för har ingen panik, men vet inte hur länge jag kan vänta heller.. Börjar kännas så himla tomt. Allting blir så lätt när man har någon man vet att man kan åka till. Tänk en sån sak som att bara få lägga sig bredvid någon i soffan och somna på dens axel! Det är vad ja kallar vardags mys:)
Är så trött på mitt arbete med, åh har lite små panik över mitt nya jobb hur jag ska klara det..
Känner verkligen att detta med kärlek och dyligt påverkat mig otroligt mycket!! Just nu känns allt bara jobbigt, tråkigt och nästan ångest fyllt. Svårt att sova och trött som jag vet inte vad!
Men ska ju upp tidigt imorgon så bäst jag hoppar i säng nu så jag får sova en liten stund.



Hej och hå

Ja nu tänkte jag vara duktig och skriva lite från telefonen!:-) Idag är jag iaf ledig, och jag och malin har varit ute med hundarna en sväng nu på morgonen. Det var skönt:-) igår började vi fira att min chef haft sin lilla korvbod i hela 25 år, så är mycket att göra nu kan jag lova! Idag får vi se vad dagde bjuder på:-) tror det blir en bra dag iaf:-) längtar inte riktigt till imorgon dock.. Men nu tänkte jag hoppa in i duschen iaf!:-)

Längesedan ?? OHja..

Ja vart ska man börja? Får helt enkelt bli lite info i huller om buller ;)
Vet knappt vad jag skrev sist så kanske skriver liknande saker^^ Har iaf börjat jobba på mitt extra jobb några gånger nu! det har funkat fin fint, dock är det myyyycket att städa! Men det ska vi nog kunna fixa :))
Det har precis varit studenten och är super glad för alla som haft denna lyckliga vecka/dag! Hade inte tackat nej till ljudet som min kusin och hans klass hade på sitt flak! tom en egen dj lixom ;)
Alwa växer fortfarande som en tok och hon har nu fått nytt namn! ONOFF ;) antingen går allt i 220, eller så är hon helt "död" så ja det är ganska passande:)
I lördags hade jag en liten tripp till göteborg, fick träffa min saknade vän Erica! Så fick bli en utgång. Den var ganska intressant måste jag säga :) Dock ganska lugn för att vara oss. men nog om det.
Håller på att spara till en ny fin bil :)) Så hoppas jag får ihop till något snart:)
Ska snart iväg för att jobba.. yeay vad roligt!! eller inte, måste skaffa mig ett nytt jobb!! men vad ?? tänkte ev. ta en bartender kurs lite för skoj och för att de hade varit ett skoj extra jobb :)

Nu kör vi lite random bilder med:)) Så ska jag försöka skriva lite mer. Är aningen enklare att skriva efter varje dag^^




Måste bli smal och brun igen!!!!
Samt fixa håret!



RSS 2.0