Usch :(

Idag är det en seg jobbig hemsk dag. Sitter hemma och är sjuk, stackars lilla Pilona är nere i kungsbacka :/ alla tycker att ja e en idiot, men dom förstår inte hur jag känner.. önska att folk var lite mer förstående..
Önska att jag kunde göra något rätt, eller åtminståne att någon brydde sig, alla hål börjar bli alldeles för stora och det gör ont..
Vet inte hur ja ska göra med fjällen heller, vill jue åka, men vet inte hur jag ska göra med puck.. Vill stanna hemma och ta hand om henne, när jag är frisk och kan.
Vill flytta hem, så allt kan bli bra och roligt igen. Usch tror jag ska kolla om jag kanske kan få läsa på distans i trean. Men så lär det jue inte bli, men det hade vart bra tror jag, vet inte om ja pallar detta ett år till :/
Men nu får ja sluta va så neggo även om allt e sant..

Har iaf suttit å smörjt massa träns,hoppbröstor, åh ja vet inte allt idag, tog typ 3 timmar, och ändå blev jag inte klar x)
sen får man väl se hur mkt ja får sova idag me ^^ hoppas att jag blir bättre snart så jag kan börja göra lite vettiga saker :)

//Fia

jobbig dag.

Idag har det varit aningen jobbig dag. Den har varit seg å allmänt tråkigt och jobbig. Har tre arbeten att skriva, engelska, ett arbete om cancer och ett recept.. ojoj hur ska det sluta:/ Ska se om ja kanske ska ta ledigt på fredag också så jag får komma hem lite längre. Sen som gräddet på moset har ja blivit helt sjuk me :/ as jobbigt:(

Men det va iaf en posetiv sak på denna negativa tråkiga dag:) Jag å puck busade lite i manegen:) först släppte ja henne så hon fick springa av sig det värsta, sen blev det till att longera:) efter det red ja lite barbaka :D med longeringslinan som tyglar x) (inget att rekommendera). Det va massa mys :D åh hon va faktiskt snäll trodde ja inte:) men de va hon, sen fick hon maaassa spån idag me:) då blev hon glad:)
Min lilla puck <3 hon lyssnar iaf, om hon bryr sig vet jag inte men ja hoppas på det iaf <3


Sen har jag tagit hand om sabina lördag söndag, åh hon har blivit lite moppsig:O skulle behöva få ett å annat klart för sig x) Men hon e allt lite söt:)
sen har jag varit på Göteborg horse show:) det va skojsigt:) massa donken :P haha usch ^^ men måste skriva lite andra saker nu^^

//Fia

Tårt-KRIG !!<3


Fyfan va kul vi hade igår asså :D Jag, Erica å Jullsen skulle fira med  tårta eftersom Nelly gick igenom veterinär besiktningen. Men som alltid kan inte jag och Erica göra nått som alla andra gör det(A) så först skulle vi leka lite och det hela slutade med att jag fick en tårta upptryckt i annsiktet x) Men shit va kul vi hade !! <3 måste nästan göras om :D om man skippar tårta i ansiktet ^^ sen sov Erica hos mig, ska hon även gö idag:)

Idag var det seriöst 11 grader i skolhuset :O palla det man fryser arslet av sig!! om dom inte fixar det dör ja snart, kan jue inte sitta me jacka å termobraller på sig inomhus lixom..

Imorgon blir det en anningen stressig dag :/ ska jue till gbg horse show me skolan och våran skola ska även va me i radio :D woho ^^ men iaf ska man ha hunnit fixa sig sj och pållen innan kl 9.30 för kl 9.30 ska vi vara inne på heden planen ? i gbg aah nåt sånt iaf har ingen aning om vart det ligger:S men det löser sig antar jag xDska även åka hem så det blir jue gött, men det innebär att ja får gå å konka på min bäg:/ Men nu ska ja fixa lite innna Erica kommer :)

//Fia

Skulle var skoj,

Nu sitter man i skolan igen då-_-*
Förutom det sitter jag och kollar på lite hästar (y) Hade velat köpa en billig häst som man sedan kan rida till :) men har jue tyvärr inte den tiden :/. Känns som man aldrig har tid med något nu för tiden :S Orkar/vill inte gå i skolan mer nu, vill börja jobba och sen flyta hemmifrån till en liten gård lr ha typ tre hästar hemma hos grannen:). Ska ta åh anmäla till lite tävlingar tänkte jag:) så ja å puck kan börja komma ut lite:) och så man har nått att jobba mot :)
Ska jue snart börja jobba iaf ! så jag får lite pengar så jag kan ha bil och sen köpa min vove :D
men ska ta å greja lite nu..
//Fia

SockerKick :D


Idag blev det till slut till att åka å handla massa gott godis:) Ja å jullsan fick dra en repa te maxi ;D Dock blev det kanske aningen mycket av det goda, slutade med att båda satt i sängen å nästan spydde!! x) men de vart de värt:)
Sen fick vi ju även reda på att vi ska ha gästtränare idag , å just den veckan av alla veckor är jag i fjällen :O hur surt e inte det på en skala :/ får se hur ja ska göra med det.. men det löser sig väl antar jag.
tänkte att ja skulle göra ett litet chema för veckan :
Måndag:
Veckoelev stalltjänst, ingen svenska/engelska dock en lapp som det stod nått ja inte mins på(A) fick bli till å longera puck denna dag me. Seg som rackarns eftersom man blev väckt av en skrikande unge:O och slutade med graviditet med pringels gubben x)
Tisdag:
Ev. besök från någon :) annars drar jag och solar, skulle verkligen behöva det nu känner jag:O Dressyr, får man jue se hur det går me min spralliga pålle^^
Onsda:
Idrott (y) gött å röra lite på sig:) blir väl till att rida puck i manegen med antar jag, annars vet ja inte riktigt va som händer på denna dag? Juste ska maila in receptet som ja inte börjat på än xD attans.. haha^^ men det löser man lite fint, hoppas man inte behöver vah massa exakt ? kanske hem färd ?
Torsdag:
ev. horse show ?? annars blir det till att va ledig iaf, har inte riktigt bestämt mig än. Om ja inte redan åkt hem ska ja hem=) en pretty lugn dag:) motionera puck tidigt på morgonen ..
Fredag:
Horse show me dom bästa:D ska bli grymt skoj :) me lars å lilla syran :) så det blir den dagens aktiitet :)
Lördag:
Ta hand om binis <3 åh säkert gö massa annat:)
Söndag:
Ta hand om binis<3 å om ja inte vart å hälsat på min kära vän blir det ett besök till henne å hennes nya stall :) sen på em/kväll bär det av ner till kungsbacka igen :/ seeegt. aah såhär blir nog ungeför denna veckan då^^
sen får man jue inte glömma lite Sing Star :D

Men nu måste jag verkligen sova:) Natti natt :)
//Fia

Skolan -_-*

Nu sitter man i skolan och trökar igen då.. Har ve. stalltjänst idag me grymt segt! Vi har typ inga lektioner heller. Ska se va ja ska hitta på sen me :) kommer nog bli skoj hoppas ja. Ska se vad ja ska göra med Puck idag med. Tror det blir till att longera, eftersom hon vilat lite nu på lovet och så. Funderar på om jag hinner att sola idag med :) annars får ja göra det imon . Funderar på att typ ta ledigt idag, lr ah bah ta det lugnt, åh inte göra något. Bara sova typ xD
Min tv funkar inte nu heller :( lr tvn funkar men inte boxern :S helt jobbigt vet inte hur ja ska gö.. men aja de löser sig väl :)
//Fia

helgen

 Färgat håret nu då !! Det kändes lite jobbigt i början men nu känns det allt gött att ja gjorde det:) Tror ändå att det e brunett som passar mig bäst:)
Sen har jag köpt nya massa snygga jeans :D blev äntligen ett par 96 jeans (y) Sen har ja köpt lite nya tröjor^^ och har även köpt ett nytt täcke till puck , eftersom Dragoon tugga sönder hennes förra x) Igår hade ja e massa mysig kväll me filmer och mys:) tackar för de <33 sen innan va ja även en snabbis hos binisen me :) hon va pigg och glad, nästa måndag  ska hon till skara för hält utredning och tror dom skulle ta ultraljud på benet me.. Sen i fredas sov malin hos mig :D woho de va massa skoj sing star halva kvällen typ till 01:00 sen blev de en låååång pratstund om aah ja vet inte allt xD men de va behövligt:) Sen bar det av ner till kungsbacka idag, e alltid lika segt att åka hit ner men ska jue bah gå till torsdag denna veckan :D ska på gbg horse show på freda:) så blir jue egentligen bara skoldagar till onsda, eftersom det bahe  hoppning på torsda(Y) det e gööött :D Tror denna veckan kommer bli rätt soft . Men nu e det dags å packa upp all skit ja fick med mig från uddevalla x) haha tror inte kläderna kommer få plats :)
//Fia
 

*suck*

Idag har varit aningen seg dag.. Började med att ja skulle försöka få tag i lite spån, men det finns fan inge nån stans :/ så sen gjorde jag mammi sällskap på jobbet^^ haha det va faktiskt rätt skoj :) sen bare av  hem, fixa lite me puck, ryckte å klippte manen.. slutade med att puck total mosade min fot:O så nu e den blå och svullen, vilket e segt när man ska ut å shoppa imon :/ men de löser sig nog på ett lr annat sätt:) i värsta fal får mamma köra mig i kundvagnen !x) lr kanske inte.. xD men nu tror ja att ja ska försöka städa mitt rum lite.. skulle behövas.. *harkel*
//Fia

hemma

Sitter hemma och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag kan ta in puck (y). Sen bär det av till stan^^ Tror att Pilona bara får stå och mysa idag, så tar vi n tur imorgon istället:) Lite jobbigt att man måste gå upp 6 varje dag bara:O kommer jue fan dö.. idag sov ja iaf 5 timmar :) har snart läst ut min bok me :O gaahs å den fjärde fins inte på svenska :( haha x'D men den borde komma ut snart:) Sen ska jag försöka att inte va lite mer naturlig i stallet me x) nu e det typ klistra på smilet å va snäll :) haha ^^ nä men man vill jue inte skrämma dom små barnen^^
//Fia

?

Asså ja försöker få min blogg snygg men det går jue typ inte x)
om de e någon som har lite tips/hjälp så får ni gärna säga till (a)
//Fia

apu

Idag har jag varit så duktig så jag har fixat en apu/praktik plats v.15 och 16. Dessa två veckor kommer ja då spendera på granngården x) men det ska nog bli bra:) Sen gjorde jag även misstaget att kolla mig i spegeln i morse .. mitt hår ser ut som faa -an, det står åt alla håll, och istället för att de e oranget e det gult.. fast det e fortfarande massa oranget me. Sen kanske jag blir halvt tvungen att klippa rak lugg me.. eftersom luggen är så sliten. Men det löser sig nog någon gång det me. Just nu känns de som det kommer sluta med att jag är brunett inom några dagar.. men det får vi väl se;)
//Fia

yeay :)

Nu har jag skaffat en ny blogg då. Får väl se om den blir nå bra eller om den blir helt kass.. Gick jue hyffsat med den förra. Hoppas att det går lika bra med denna. Kommer försöka fixa till den så den blir snyggare efter ett tag med. Men men de e ett senare problem :) antar att ingen kommer läsa den ändå så det spelar ju inte så stor roll :)
//Fia


RSS 2.0