tiden går

Ja nu har de varit mkt jobb de sista! Har inte hunnit med att skriva:O Vet inte vad ja ska skriva heller faktiskt? Längtar efter att få börja rida nu igen ! ska bli super skoj!
Men tar och skriver när jag har något vettigt att skriva:)


Utställning!

Idag har jag och Alwa vari på utställning och hon va jätteduktig! Verkade som domaren tyckte att hon var ganska söt. Fick inget negativt sagt om henne! Så här sa domaren bla.
"Söt tikvalp av god typ, bra prop. Tilltalande huvud och uttryck, korrekt bett.
Bra kropp, ben och tassar"
Så nu ska vi träna massa på miljöträning så kommer de bli toppen!

Ska även ringa till damen som äger hästen ja ev. ska bli halvfodervärd på. Har lite olika frågor och så:)

Är galet trött idag typ sovit över 2 timmar sen vi kom hem från utställningen. Så blir nog en lugn och fin kväll idag:)


Härlig dag:)

Idag började dagen med att åka och provrida en häst idag!! :DD Super skoj. Så idag har jag ridit haflinger och islandshäst. Måste säga att dom små hästarna är ganska häftiga!! Men ja ska ju antagligen bli halvfodervärd på halfingern iaf. Hon är gansk grön så de är mkt att göra:) Men de är ju bara skoj!
Så hoppas att allt blir bra.
Hundutställningen närmar sig med stora steg! Hoppas även de går bra.

Sen hoppas jag även att allt annat löser sig med! Blir tokig, vet inte vad som är rätt och fel. Vad ja borde göra och inte?

Jo men precis vad jag behövde, mer kärleks filmer.. suck vrf har alla massa lyckliga slut osv? Jaja ja får väl hoppas att även min film börjar bli lycklig snart:)


God morgon

Idag är de jobb som gäller!
hinner inte uppdatera så mkt, ska ju jobba 11-23 idag så-.-
Önskar att mina hundar var lika söta på kvällen när dom somnar som dom är när dom väcker mig på morgonen. Men de är dom ju tyvärr inte.
Nä nu är de full fart som gäller!!

Usch måste plugga utställning imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!

"sodastreamern fräser in kolsyra i blodomloppet igen."

Jaha då var det tisdag igen, och som alla andra tisdagar är det jobb som gäller, utan undantag! Tisdagar är som min oheliga dag typ.
Låg och läste ganska länge igår igen, gulligt att man nästan får samma känslor som personen i boken. Känner igen mig lite i huvudpersonen med. Måste erkänna att Malin gav mig ett riktigt bra bok tips!
Usch måste säga att jag egentligen är lite små sugen på en lägenhet. Men måste nog egentligen skaffa ett nytt jobb först. Sen är det ju så jobbigt med hundarna och att mitt nuvarande jobb ligger så långt bort. T.ex som imorgon jobbar jag 12 timmar, och det är 40 mins. resväg en väg.. så så länge kan ju inte hundarna vara ensamma.. Så de ända sättet att lösa de på måste ju vara nytt jobb??
Ah men de löser sig väl antar jag!
Men nu ska jag börja göra i ordning mig för jobbet.

huller om buller på känslorna..




hoppas jag får svar från skolan ja skickade lite frågor till igår(a) om
jag nu gjorde rätt och hela den biten;)

Skogen

Idag var jag, mamma, Pyret och Alwa ute på en lång, hurtig och härlig promenad i skogen! (om man bortser från älgflugorna..) Riktigt härligt måste jag säga! CS Göran har fått göra första hjälpen på "snillet" (vår V70) 2 ggr idag.. Så nu är han hos doktorn för att få ett nytt hjärta :)
Imorgon börjar jobbet igen, blandade känslor inför det. Men men de e lite skönt på sina konstiga sätt att jobba med:) Komma ut och träffa lite folk.
Men nu får ja bli lite nördig och återvända till min lilla bok (a)

Första hjälpen!!!!

Adrian har samma effekt som en sodastreamer, frrrrrosch!

Måste säga att min bok är riktigt bra hittills :) Även därifrån rubriken kommer;) Kunde knappt sluta igår! Inte okej;)
Idag har jag skickar en typ av intresseanmälan till en utbildning. Hunddagis/hundpensionat. Så vi får väl se vad jag får för svar och om det blir någon utbildning:)
Hade varit skoj att ha något eget sånt, sen att även ha en liten kennel till :) Åh bo i ett mysigt hus på landet.
Igår var jag på bilbingo med mamma. mormor och hennes gubbe. Både jag och mormor fick tuta! hehe;)
Sen blev det skräpmat på kvällen;) Idag får de nog bli en lång promenad med dom små. Men nu är jag ruskigt hungrig så ska ta mig lite frukost!!


Bara för att denna merle färgen är så grymt häfftig!! Sååå himla tråkigt att den inte är godkänd av skk:((
Men jag ska nog skaffa mig en sån senare i tiden när man har de egna huset osv;)

Lat idag, så blir lite bilder,



Lite fula bilder på moi!

Ibland vänder de!

Dagen började sådär men har blivit helt okej :)) Var ute och gick med mamma och hundarna förut när våran granne började prata med oss. Så berättade hon att de antagligen var en ny tjej som skulle flytta in till stallet med tre hästar. Då hade den nya tjejen med hästarna frågat om hon visste någon som kanske var intresserad av att vara medryttare? HA :D snackar vi eller!! Blev helt galet glad! Så jag sa ju givetvis att jag var jätteintresserad!! hur lyxigt hade inte de vara att bo 100 meter från sin medryttar häst? :D Så nu håller jag tummarna :DD
Hon hade två islandshästar och en haflinger! Ja som tycker islandshästar är så himla söta:D Så hoppas verkligen på det bästa nu! Iiiiih är super glad :))))
"Bakade" även panacotta med självplockade björnbär till idag:) Blev riktigt gott :)
Men nu ska jag bara sätta mig och mysa och vara nöjd i soffan :D

Har även sett en hel del fräscha bilar idag!! Man undrar ju vart dom ska;)


Islandshästar :)

Som för er som inte vet även har två extra gångarter som vanliga hästar inte har
-tölt
-pass


Haflinger

Morgon nu igen

Då va de ännu en morgon, saknar mitt super vackra väder :O vart är det liksom!?
Måste nog ta en sväng med Alwa på stan idag med, hon behöver verkligen massor av träning! Ska även leta lite fakta om allt idag med.
Idag ska alla bilar rulla ner mot Vallåkra, och troligen utan lilla mig.

Är grymt sugen på att shopa lite däremot! Men har ju redan kollar överallt typ;) så får väl vänta i några dagar:)
Hoppas på att det blir en bra helg iaf:)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu blir jag riktigt jävla arg!!!!! Katten kräks och pappa lyfter inte upp alwa?!!?!?!? Vilket resulterar i att jag hinner ju inte springa fram så alwa äter upp alllt!!!!!!!
F***a !! Tror de e bäst ja slutar nu -_-*


Tror ja ska baka något gott idag.. De är väl lite lugnande?

Gamla minnen!

Idag har jag varit och hälsat på Sofia och även fått rida hennes häst! Shit vad de va längesedan jag red! Riktigt skoj måste jag säga! Kunde i sluta le när jag satt där på hästryggen:)
Så nu vill jag bara packa ihop och flytta till min lilla dröm gård som väntar ute på mig någonstans! :D Nä får väl ta det lite lugnt men.
Även varit inne i stan med Alwa en sväng idag, får nog kanske bli det imorgon med! hon behöver tränas massor nu!! Måste även leta upp massa fakta om hur jag ska ställa ut henne osv:O sjukt nervös!! Men ska ändå bli väldigt skoj. ska väl egentligen söka lite nya jobb med var det tänkt, men va inne på mammas jobb idag. Och ska jobba där v.37 så de va ju toppen :) mer pengar till Fia! Det gillas:) nä men många bäckar små:)
Men ska allt hitta något nytt med så jag får en stadig ekonomi:))

Men nu blir det sängen och min nya bok som jag faktiskt köpt hör och häpna;) den heter "Bara inte du"

Mycket på gång

Nu är det många bollar i luften! Har iaf en veckas ledigt, vilket är skönt:)
Har pratat med min chef idag så nu ska jag få löneförhöjning (y) Jag ska kanske börja på ridskola med! Men den första jag tog kontakt med kostade 312 :- per lektion (!?) Det är ju galet! Så har pratat lite med en ny så får vi se om det blir något där istället:)
Nästa helg blir det utställning för mig och alwa! :)

Och måste lösa allt med kärleken känner jag, det går ju inge vidare. Hatar att behöva såra folk.. och detta känns inte bra i magen.. Va på ungdomsmottagningen idag.. ja hade tid 13:30 fick komma in 14:10 ?? bra gjort där.. Men min barnmorska såg ju helt klart att ja hade kärleksproblem:O kusligt, men hon sa att man bara ska nöjja sig med det bästa!! Och de man själv vill ha, de kändes ganska skönt att hon sa det. Men man ska ju lösa allt med, och ja kommer ju aldrig få som ja vill typ:O
Jag som har så mkt drömmar.. ska dom bli sanna? vi får väl se,

De var lite från idag. Nu blir det att återgå till soffan:)

SAKNAR DIG!!! <3<3<3

shoping på ´g ;)

Nu var ja lite seg med skrivandet igen! Men mkt som händer just nu vill jag lova!!!! hoppas allt blir bra till slut iaf!!! Skit svårt! Men idag blir det överby med min kära Malin! Sen vet jag inte vad som händer:)
Igår var jag på Lisegerg med mamma och pappa:) Vi vann lite olika saker bla. stjärnvinst i marabou " hur nu de stavas.
På onsdag ska jag ner till min kära Erica!! saknat henne massor! så ska bli helt underbart:)
På lördag ska jag jobba extra.. på min semester.. Sen nästa helg är det vallåkra! Håller tummarna på att Helena ska med!!
Men nu måste ja göra mig iordning!!

kan se om det blir några bilder på det jag handlat senare:))


Var ute och tränade med skruttan igår! Stackars liten tyckte det var hemskt!! Så det får bli mer träning helt enkelt :)♥

RSS 2.0