=)

Nu sitter jag nere i kungsbacka igen, men om jag har tur så blir det snart inte så mycket kungsbacka längre:)
har pratat med rektorn idag:) så jag och mami ska prata med henne på torsdag om det hela :)
Kom även på idag hur mkt jag tycker om min lilla korkade puck <3 hon är allt bra söt:) känns skönt att det äntligen känns bra ! har jue inte känts bra på jätte länge men nu efter tävlingarna åh efter jag vart hemma i tre veckor känns det hur bra som helst:)

däremot ska jag ha engelska nationellt prov imorgon :( det kommer gå åt skogen!!:/
sen e ja heller inte singel längre ^^ haha ;) som det kan gå :)

usch vad jobbigt de där med provet kändes nu helt plötsligt.. har massa prov inte bra inte bra:(

mycket tankar som flyger runt i huvet nu e det iaf.. skulle bara behöva lägga mig och bah tänka på ingenting tror jag, alla prov ger mig huvudvärk :(


men måste plugga..

älskade lilla Pilona <3 och sen får man jue inte glömma min lilla pärla Sabina <3

//Fia

ojoj..

Nu sitter man hemma och har vart ledig i några dagar as skönt:)
Har hänt massor sen jag skrev sist, men har inte haft tid lr ork att skriva ;)
É jue mer ett tidsfördriv att sitta och skriva här ^^ nästan iaf,

sen e ja grymt trött på vissa personer! trodde faktiskt att de skulle vara på en liten mer mogen nivå en vad det va.. men skit sam orka tänka på sånt onödigt.

Sen har jag jue haft turen att träffa Tsatziki :D<3 hur skön som helst:)
så vi får väl se hur det blir:) hoppas det blir bra iaf =)

Sen blir det tävling till helgen :D hoppas att jag inte gör bort mig totalt iaf :) så blir jag nog nöjd:)
men nu har ja annat åh gö :)

//Fia

Lov =)

Har varit dålig på att skriva nu det sista.. men jag jobbar på det. Nu är min första praktik vecka klar iaf (Y) det vart gött:) även varit med sabina i skara^^ det gick ganska bra, så nu går hon i stor hage + att vi får skritta ut :) första gången vi gjorde det idag!! det va hur härligt som helst :) helt söt e hon :)
har även varit och hopptränat med puck idag, för Ica :) det gick oxå bra:) så nu blire bah att ladda inför tävlingen på måndag :D haha lite nervös e jag allt :)

Men ah ska bli bättre på att skriva, tror inte de e speciellt många som läser iaf men ändå :) men mycket att göra så nu blir det till att chilla lite =)

<3

// Fia

Hupp

Idag var det då hoppning för anna, det gick lite sådär.. ibörjan gick det inte bra.. sen gick det lite bättre med en annan övning.. nästa övning gick dåligt, och sen avslutade vi ändå med en ganska bra runda :)
är iaf väldigt nöjd med puck<3
Därimot e det lite jobbigt när jag vet att anna inte e så förtjust i min påll, vilket gör att hon inte tränar mig lika bra.. hon tyckte även helt plötsligt idag att puck typ e för stor :S så ja bah ahja..
Men anna e lite mer för typ fullblod, och ja tycker inte om för "smäkra" hästar. Ja vill ha lite grövre moddelen, och jag tycker ju om pilona jättemycket!!
Men det blir svårt/jobbigt och nästan lite tråkigt när det känns som anna inte tränar mig lika bra och så bara för att ja har den hästen.. Det e typ som på fram ridningen, "ah men det tar ju lite längre tid för din häst att värma upp... " precis som ja vore sär för det åh inte kan träna på dom andra övningarna lika bra ändå.. de sårar faktiskt :/

Men ska bli så himla skönt att få komma hem nu och träna som jag vill och känner, utan att ha någon som inte gillar min häst :/..
Tänkte fråga mamma om ja kanske kunde få träna för någon tränare hemma sen nu när jag e hemma i tre veckor :)
måste även kolla lite hur det blir med min praktik.. har ju klantat till det lite.. behöver va ledig två dagar.. vet inte om den ena dagen räknas för den e röd.. men ah måste kolla upp det, antingen får det bli helgen eller några dagar i vecka 17 :) men de löser sig nog :) men nu måste jag ut å plocka bort hinder..

// Fia

Tjosan ^^

Nu sitter man i skolan och väntar på att man ska åka till idrotten (Y)
Det e iaf hur gött väder som helst idag!! =) ska åka å sola med Erica<3 sen :)
haha de e jue bra när de e soligt ute me ;) men ah man måste jue ladda upp lite :D
på fredag blir det hemfärd :) längtar längtar längtar!!
men nu ska ja chilla lite, ska se om ja ska styla om min blogg lite sen, men vet inte hur :O?? tips ?
vet inte hur ja ska ha headern, å sen funderar ja på att ha ett kort som bakgrund, men ja vet inte va för bilde det skulle vara ?? öppen för förslag:)
men nu måste ja kila :)

//Fia

RSS 2.0