Det går framåt :)

Igår va det harrys som gällde :) mkt nice kväll måste jag säga :D träffade massa roligt folk! malin tyckte att ja drack alldeles för mkt som vanligt^^ men de gick rätt bra:D
hittade en söt kille med :) tror ja iaf :D haha (a)
har även bokat uppkörning :O gaaah nervöst!! åh körningen går mkt bättre nu efter intensiv körningen :) känns bra:D hoppas med allt jag har att jag klarar detta nu bara!
Har varit två st åh kollat på pilona får se hur det blir med den senaste tjejen nu :)
Åh sen vet jag inte riktigt hur jag ska gra om ja ska ha kvar båda lr ah, men ja tror det lutar åt att det kanske blir försäljning på pilona sen åh att jag har kvar binis,men har inte bestämt det riktigt än :)

idag blire godis åh film för hela slanten! jag åh malin ska bara skratta åh bli tjocka :D
men nu ska jag nog se om jag kan få något att äta  :)


pusssss :*

Svåra beslut, mkt känslor..

såg korten idag, blandade känslor, mkt minnen, mkt smärta.. samtidigt så himla mkt tomhet.. går inte att beskriva känslan, att vilja något, men sen inse att du aldrig kommer få just de, sen tanken på att du trodde saker som inte va sanna, ord som helt enkelt inte var på riktigt..

nu ligger pilona ute på foder annons, har fått sjukt mkt mailsvar!!  vet inte vad jag ska göra, det är sjukt svårt!! funderar på att ha kvar binisen, åh låna ut pilona för ev.senare köp åh se om jag saknar henne.
finns så mkt annat jag tycker e roligt nu, bilen,pyret, krogen osv.. har börjat tröttna på hästarna känner jag, fast de e inte samma känslor till sabina, och för tillfället kan man ju bara skritta henne, så det kanske är lite lagom.
men det är verkligen inte lätt..

åh kärleken är inte heller lätt, inte någonstans..

idag blire nog en ganska lugn da, ska fixa det sista med bilen tänkte jag! den har blivit mkt mkt finare nu, röd i lacken åh en vit fluffig rattmuff åh den stinker jordgubbs wonderbaum åh jag har även lyckats koppla in två högtalare med lite hjälp (a)

A Girl, whit only one dream..

Satt just och tänkte på allt som händer runt omkring mig just nu. Kärleken som går åt skogen, det blir alltid så fel med mig och kärlek.. och när jag väl gillar någon går jue inte det heller, åh annars sårar jag ofta folk:/
Hästarna som blir skadade, och intresset som bara rasar som ett korthus. En gång hade jag en dröm, jag ville inget annat, jag visste att det var vad jag ville, men vart tog den vägen ? den blev krossad:/ krossad som en liten myra under en barnsko..
Nu går inget rätt, jag blev sjuk missade sjukt mkt i skolan.. som jag nu försöker jobba ikapp, samtidigt som jag ska plugga till körkortet, Apu, jobbar as mkt, har ont i hela kroppen..
MEN !!
Nu ska jag sluta se allt negativt! oavsett hur negativt det är! ska sparka mig själv i arslet:O och sluta fundera på att sälja hästen, det e jue trotts allt vad jag vill göra? eller:O? jag tänker iaf ge det en sista chans, har jue trotts allt en super fin häst <3
Och jag ska ut på krogen och roa mig, handla kläder åh bara ha skoj! fast har inte så mkt pengar(a) men lite har jag iaf:) men jag måste verkligen försöka komma ut och ha skoj :)

Juste glömde säga att jah va på krogen i fredags!! satan va skoj det va! blir att göras om :)<3

Söndag .

Idag och igår har jag jobbat på ett eget lite projekt, nämligen täcke till pyret :) och det blev faktiskt tro det eller ej lyckat!! det blev jättefint faktiskt, eftersom det inte finns täcken i hennes storlek fick ja ta åh göra ett eget:)
Igår vart jag även och handlade lite nya grejor, så blev ett par Diesel jeans, ett par vita knä strumpor, brunkräm, puder ahh det vart nog det:) men jag och mamma ska ut åh handla lite mer nu i veckan :D på fredag blir det utgång! ska bli super skoj!! äntligen ^^

Pilona GICK att klippa igår :O helt fantastiskt! åh hon gick super när ja longerade idag!:)
Håller även på att skissa lite på en ev framtida tatuering :) vill ju ha en stjärna men skulle vilja att det stod fia oxå, men får se om jag lyckas med något:)

Imorgon är det bara tillbaka till praktiken som gäller, men det funkar ganska bra. Ska även rida imorgon, hoppas att det med går bra:)
Men men, nu ska ja ta och duscha tänkte jag! :D

jeansen ^^


HELG !

Äntligen helg =) ska bli hur skönt som helst!
imorgon blir det upp tidigt släppa ut hästarna + longera puck, åh efter det hem och duscha göra mig iordning sen ska jah åh malin ut åh shopa !! ska bli super nice:)
Har även ridigt pucken idag, åh för första gången vart hon snäll!!!!
Har även bara två veckor kvar på apun^^ känns skönt:)
åh pyret växer galet mkt:)

morgondagens inköpningslista, till det pengarna räcker=)
- jeans
- tröja/klänning/tunika
- legings
- smink
- hundtäcke
- hästtäcke
- benlindor
- extra matskål till kba
- hund godis
sen hittar jag säkert massa annat krafs :)

Drömma kan man ju,

Nu sitter jag här och vill ha en häst till!! hittade en fin valack född 2005, riden i alla gångarter för ett bra pris :) Blev jättejättesugen! skimmel:)
Men så har ju allt med sabina hänt, åh så med :/ men vi kommer jue få ut pengar för henne i vilket fal. Men så har jag jue pyret åh allt nu, så lär väl inte hinna det nu. iaf inte nu när jag har skolan. Men efter den när jag skaffat jobb så får jag se vad som händer:) då har jag egna pengar som ja gör vad jag vill med :)
men saknar att rida så himla mkt nu asså!! helt galet.

Hästen :)<3

RSS 2.0