Lördag :)

Då va det lördag igen! Sitter på jobbet och vämtar på mina kunder :). Igår satt jag och kollade på massa gamla och nya filmer från när jag red, usch vad jag saknar att ha häst!! Tänkte även att jag skulle åka och hälsa på sabina någon dag :l saknar henne<3 men tänkte faktiskt börja spara ihop till en egen häst, vetn dock inte riktigt vad jag vill ha men:) saknar att träna och tävla. Imorgon kommer älsklingen hem:)<3 har saknat honom väldigt mycket! Men nu kom det en kund:-* puss på er<3

jobb jobb

Står man och jobbar igen då, väntar på att kunderna ska gå så jag kan börja moppa ;). På söndag flyttar jag till listaskogen med hundarna:) kommer bli as nice! Mindre nice är ju att pojken e på festival.. Men men, jobbar hel dag imon, alltid lika skoj. Men nu får jag jobba lite :)

Går ju sådär det här ;)

sitter och skriver med min nya telefon nu, så kanske äntligen blir lite skrivande här!  fattar dock inte så mkt men man lär sig väl men jag kan då lova att det kronglar! Ibland funkar det helt okej, men sen bara det kronglar gärnet. Aja har iaf varit ledig idag :D hur skönt som helst! Pojkvän åkte däremot på festival idag.. Känns ju mindre bra. Blev iaf den nya telefonen som jag hade tänkt:) fick köpa den av en gamal klasskompis:) imorgon blire tbx till jobbet att slita, men får ju iaf lön imon med! På söndag åker päronen iväg! Så då blir det ff som det hette förr i världen :) Men nu e det sova dags^^ så natti natt

Baksmälla

Sitter nu och skriver på en ny data som jag fått av min älskling :)<3 mår dock riktigt kasst!!

men kan verkligen inte sitta här.. spyr snart..

Ska köpa ny telefon i veckan, troligen en sånhär, men får se :)


Ledig dag:)

Ända lediga dagen på hela veckan idag! Igår blev det utgång, skulle dock blivit till skärhamn från början men hitta ingen hund pas. Rätt okej va det allt, idag ska jag hoppa grannens c-ponny som hon ska sälja, ska bli spännande. Tror aldrig jag hoppat en c-ponny innan. Saknar ju ändå pållarna en hel del. Annars blir nog dagen ganska lugn tror jag:) har jobbat jättemycket denna veckan och mer kommer det bli. Har även bestämt att jag ska göra högskoleprovet till hösten! Så ska jag söka till plis och djursjukvårdare till våren:) får se om jag söker till något mer, men har inte kommit på något mer än. För tillfället ligger jag fortfarande i sängen åh har det mysigt medans pojkvännen gör sig fin. Hans far fyller idag så det blir en tripp till Norge för hans del. Snäll som ja va gjorde jag även frukost på sängen(y). Men nu blir de att göra något vettigt istället:). Puss puss:*

Tiden går,

Nu har jag redan varit på öland åh hemma i över en vecka! Resan va as nice åh super härligt väder :)<3 känns även bättre med jobbet nu, har mött på och träffat det mesta, alkisar som börjar gråta t.ex. och han Marie.

Saknar min häst massor nu.. läste en blogg som ägs av dom som köpt pucken. Känns hemskt att se någon annan sitta på min fina underbara älskade häst <3 som inte är min längre :/ det känns mindre awesome kan ja lova.
Men försöker spara pengar så att jag så småningom kan köpa en ny häst.

Har även kommit på lite olika yrken ja skulle kunna tänka mig nu.
* Ridlärare
* polis
* Djursjukvårdare

helst skulle jag vilja bli djursjukvårdare! Men tror tyvärr inte att mina betyg räcker till det.. Men jag ska kolla upp detta så snart som möjligt och se om man ev kan söka in på någon utbildning eller dylikt.

Men nu är det jobbet som kallar.. usch inte en ledig stund har man.. Ikväll blire nog utgång! kul åh va bakis ända lediga dagen på veckan.. eller INTE!!!


Öland <3

RSS 2.0