Shoppat :)

Idag är det bakis dag som gäller! Fast mår väldigt bra måste jag säga:) Igår va vi ute på trägårn med alla andra små barn.. så jag och PL gick på utflykt istället^^
Innan vi gick till trådgårn hade vi en väldigt mysig liten "picknick";)
Idag åkte jag och mamma en sväng till torp blev en ny tröja, ett par byxor och en mascara:) så ganska nöjd. Är jätte shopping sugen!! Men får väl vänta tills jag får semester;) Får ju ha lite pengar över till annat:)
och idag har jag badat för första gången iår!! :D åh det var riktigt skönt! :)) Nu om en liten stund ska jag och malin ut och röra på oss lite, ska bli väldigt gott:)
imorgon är det jobb 11-23 som gäller.. med mina favvo kollegor... *harkel*
Men det ska jag nog fixa! :D pengar att tjäna :D Börjar bli sugen på lägenhet nu, såg min fina kökslampa härom dagen när jag tvättade göran:)

Funderar på om jag inte ska gå till en tatu studio och försöka fixa mig en tatuering snart med! hade varit rikgit nice !! :D

Tröja - Gina Tricot 149:-
Maskars H&M - 149:- (179:-)
Byxor - Lindex 499:- + 10:- till något dom skänkte någonstans;)


Min röda fina kökslampa ! :D<3

Vill ha en tatu som liknar detta fast något mittemellan korsat osv ;)

Fast på utsidan nere på benet :))

Då va de dags igen!

Idag har jag som dom senaste 8 dagarna jobbat! Blir även jobb imorgon men sen på söndag ska jag vara LEDIG!! :D
Har även bestämt mig för tillfället att ha kvar min lilla bil. Så tänkte piffa upp han lite så ska vi se vad de kan bli av honom.
Har ju även fått en hemsk hosta!! Blir inte av med den:( Blir kanske fortfarande att åka till vallåkra :) Tror de skulle bli väldigt skoj. Imorgon lutar det åt att gå på fjorden med korr, PL och skog. Tror de kan bli en riktig mys kväll;)
Nu är det ju iaf fredag kväll så hoppas väl på att få se en bra film iaf. Jag och min kära far var på bio igår. Riktigt skoj! Förutom min hosta då;)

Måste börja köpa lite nya kläder snart med:)) Men vet inte hur mycket nytt det blir till bilen än. Vi får väl se :)

Lite gamla kort :)



lite uppdatering:-)

Nu sitter jag helt färdig i soffan efter jobb och en liten skogspromenad. Måste börja röra lite mer på mig nu känner jag! Dags att få en fin kropp? Men det är ju sådär lätt när man jobbar på ett gatukök och äter massa fel mat.. Så får nog bli bättre med både mat och motion:-). Det tråkiga med att skriva inlägg från mobilen är att hela texten är ett stycke. Nu sitter jag iaf och tittar på Bridget Jones Dagbok. Ganska söt film faktiskt:-) imorgon är det två veckor kvar till min lilla semester! Längtar!! Men mycket jobb fram tills dess. Men nu blir det mys:-)) Längtar tills imorgon:-)

arbeta lördag kväll!

Yes då jobbar man lördag kväll igen, sjuk desutom:-(. Men någon får ju göra det och idag var det min tur, sen blir det snabbt hem till hundarna och ge dom mat. Åh vad jag längtar till min semester och nytt jobb nu! Helt galet:-) hoppas verkligen att jag hittar ett nytt bra jobb så snart som möjligt:-) Men nu kommer det kunder måste kila! Puss :-*

Fredag :)

Ännu en dag med Pyret, Alwa och Alice:) Idag blir det en kort arbetsdag, ska bara jobba 4 timmar. Så det ska bli lite skönt, imorgon blir det en lång dag, kväll också :( ogillar att både stänga och öppna, och på söndag ska jag öppna! Men men ska bli massa skoj att få två löner nästa vecka :))
Hoppas även att det ska bli en ny bil snart! :) Har ju iaf Snillet till nästa onsdag så det gillas starkt:)

Funderar på vad jag ska göra på min semester! Det beror väl lite på såklart men öland eller utomlands funderar jag på:) eller kanske utomlands i höst? inte riktigt bestämt än:)
Blir väl snart att börja söka nya jobb med:)) Får se hur de ska gå, men känns ju ändå bra för ja har ju jobb så är ingen panik på taket liksom :)
Dock kunde de varit mysigt att skaffa sig ett eget kryp in snart:)

Även funderat lite på om ja vill bli barnmorska eller något sånt:) Kanske kunde varit något, vill utbilda mig!! men vet inte till vad, förskolelärare kanske? :) ja vi får låter tiden avgöra de där:)

finaste, knäppaste , vildaste hunden :)
Kullhagas D Messina from Kimberly ♥

mycket jobb blir det!

Helt galet ska jobba i 13 dagar nu, är ledig en dag.. Detta blir totalt 95 arbetstimmar!! Jaja det blir fint till semestern iaf:) Tänkte ev. se om ja inte kunde få lite extra ledigt, känner verkligen att jag behöver lite ledigt nu, ska bli så himla skönt!
Nu ska jag iaf snart till jobbet, blir ett pass på 12 timmar idag! usch och fy säger jag bara.. Måste fixa nytt jobb!! men vet inte riktigt vad, men de löser sig nog hoppas jag:)
Nu ska jag även va helt själv i en hel vecka med! inte ok.. kommer bli lite läskigt:(( Jag vill ju med åka iväg till öland! men får se om ja kanske får åka dit på min lilla semester med någon :) Men lediga dag är iaf imorgon så de ska bli skönt:) Sen tänkte jag städa lite extra på torsdag, så bet blir riktigt fint:)) Men de beror lite på vad de är för väder med, så ja kan ha kläder som inte täcker hela mig för då blir det så ruskigt varmt!

Men oj vad tiden går nu måste jag åka!!
Puss puss
<3

Lite bilder :)


Längtar till eget :)

Idag var jag återigen och tittade på en bil som inte föll mig i smaken.. Vet inte om jag är väldigt kräsen? Men tycker alla är fulla med fula repor:( Men har ingen panik med ny bil heller, vill gärna spara ihop lite pengar med så jag kan flytta så småningom:)
Börjar bli så himla sugen på att starta upp något nytt nu! Jag Alwa och Pyret och ev. någon mer om vi har tur. Men måste fixa mig ett nytt jobb först och främst! Men vet inte riktigt när jag ska söka, för vill väldigt gärna ha min lilla semester på 2 ½ vecka ungefär i augusti:)) Så vill inte ha ett annat jobb förens dess, så funderar på att prova söka nya jobb efter det. Jag har ju trotts allt två jobb just nu. Men det ena kommer jag ju kanske bara jobba en gång i månaden sen om ens det. Men om jag har tur har jag kanske fått en till/ny tjänst på mitt nya jobb:) Att sitta en gång i månaden med lönerna:) Det hade varit skoj, ja menar allt jobb man kan få är ju toppen!! Sen har jag ju korvmojjan. Men ah får ju tyvärr inte speciellt bra lön så måste allt skaffa mig något annat. Ska bli både spännande nervöst och lite jobbigt när jag ska flytta igen och denna gången med mina små "barn"! Men ska ju absolut bli super skoj med!
Tror jag behövde skriva av mig lite idag.. hehe eller ser ut så på det jag hittills skrivit iaf.
Skulle kunna skriva massor, men det är ju kanske inte så skoj att läsa en hel bok i ett litet inlägg så får väl spara på knapparna lite;)
Juste la ner en HEL dag på lilla Göran igår! Så nu ser han ut som en prins, synd att jag kommer få göra allt en gång till bara..


Dags för helg igen!

Idag började dagen med lite arbete. Fick även ta och ringa på bilen jag ringde på i torsdags en gång till. Var nämligen en som lovat mig första tjing på bilen! Super kul han sa att de är väldigt många som ringt, men eftersom jag var först håller han den till mig :))) Wiie!! Men han har den på rekond just nu så han får den inte förens på måndag, så då blir det raka vägen ner till gbg efter jobbet!
Har även bestämt mig för att göra en hel del beslut nu dom närmaste dagarna! Måste få lite ordning på det hela. För de som är nu så vill ja inte ha de mer!! Kanske ångrar vissa saker men hoppas hoppas verkligen på det bästa! vad mer kan man göra?
Skulle egentligen städat och vaxat klart göran idag med, men det får bli på min lediga dag. Dvs imorgon ;)


Lilla CS Göran :)<3

Nya naglar

Idag skulle ja egentligen tittat på en bil, men de verkade visst som den blev såld, som vanligt.. min vanliga tur helt enkelt! Så drog till trollhättan för att fixa nya naglar. Det visade sig att det kostade 75 kr mer än förra gången, bara för att ta av dom gamla? Men dom blev ju iaf fina.
Nu tror jag att ja ska vara onödig och åka ut till torp och köpa ett rullkoppel till Alwa. Hon är så avis på Pyrets så de är klart att dom får ha varsitt!
Tänkte att jag ev. ska söka lite jobb nästa helg ungefär så har ingen jätte panik med cvt. Men ska dock försöka fixa de så snart jag kan :)
Imorgon blir det upp och städa därefter ska jag vaccinera Pyret:) förra gången fick hon ha munkorg;) hoppas de går bättre denna gången:)

Men måste kila!
Pusspuss:*


En dag bland alla andra:)

Ja idag tänkte jag att jag skulle börja fixa till mitt cv. Måste skaffa ett nytt jobb med stadig bra inkomst! Så jag kan göra något vettigt:) men har inte börjat med det än, men får se om ja inte kan ta mig i kragen och göra det snart! Idag blir det iaf upp till korvmojjan och jobba lite. Igår och i förrgår tittade vi på två bilar. Båda hade repor och personerna såg ut att ha lackat om dom lite själva, eftersom det var grått på dom svarta listerna..
Så fortfarande ingen ny bil.
Men nu hade ja tänkt se om jag kunde slänga ihop lite mat:)

Massa annat rörigt med, men hoppas att löser sig fint tillslut.


Min lilla binis ska bli mamma:))) vill ha fölet, men kommer antagligen inte få köpa de,
nya ägaren vill antagligen ha det för sog själv.

What are words <3

Nu sitter jag här och väntar på att ringa tbx på en bil som jag ringde på i fredags! Har vi tur kan vi åka och titta på den idag, hade varit hur kul som helst!!
Det är en sand färgad volvo s60R 170hk -02 :) Tror det skulle kunna passa mig fin fint :)
Så ska snart hoppa in i duschen så jag blir lite fräsch :) Ska även äta en god frukost:)
Juste på midsommar blev de inte riktigt som tänkt, var i Grebbestad och Uddevalla. Men det blev allt helt okej. Var även och kollade på Transformers 3 i 3D i förrgår :) Den va bra:)

Men nu är det dags att börja med sysslorna så jag hinner med dagen!! :DD
Juste köpte ny klocka igår med eftersom min förra gick sönder dagen efter midsommar.. Blev iaf en vit igen :) men denna var typ len? kommer bli 100 ggr smutsigare än den förra :((

RSS 2.0