Söndag Morgon.

Nu är det söndag igen :O inte okej.. Fick gå upp tidigt och släppa ut hästepållarna idag. Senare i eftermiddag blire en ute sväng med Sofia åh Malin, får se vart det bär av.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, har lite olika alternativ^^ Tror i vilket fal att jag måste ut och röra lite på min bil idag, den e en snöbil istället för snögubbe, åh jag menar det verkligen! så blir spännande och se om den startar. Funderar även mkt på om jag vill ha en ny bil eller inte, ja tycker jue om min bil, men samtidigt e det inte fel med en ny heller :)

Jag vet fortfarande inte helt vad som händer på nyår än heller, om det blir gbg eller ua. Men det märks.
Men ah nu blire iaf lite frukost tror jag:) har tom gjort egen Juice idag :D

Puss på er :*


Pyret i snön :)<3

Juldagen.. Utgång..

Hahah säger jag bara! igår skulle jag gå ut. Var inne i stan lite efter 10 för att gå till harrys. Det va as mkt kö! helt galet, så vi stod i kö i ca 2h. Jag åh Gina va tvungna att springa åh kissa, men korr stod kvar så va bara att hoppa in i kön där igen sen. När vi bara hade ca 10st framför oss sa vakterna att dom inte kommer släppa in några fler förens någon plockar ut sin jacka. Så ***** surt, korr stod dock längst fram så hon stod kvar medans jag och Gina gick vidare mot trädgårn, Va kö där med och det rörde sig inget alls, så efter en liten stund beslutade vi oss för att gå vidare till pingvin, så där blev våran sista stund av kvällen tillbringad. Inte okej x').
+ att det har snöat/snöar något galet och det slutar jue aldrig! blir helt galen!
fick reda på oväntade saker med.. så får höra senare om det verkligen stämmer eller inte.

Imorgon eller senare idag blire shopa som gäller ! :*<3

23:e December

Idag har jag varit duktig! Jag har städat istortsätt hela huset! Badat Pyret, ridigt Sabina med malin och Pilona :) fixat allt i stallet osv :) även fixat julskinkan^^
Även slått in dom sista julklapparna :)

Så nu är det bara att ta det lugnt^^ sen imorgon blire upp tidit, åh fixa pållarna åh sen mig själv för att sen fira jul med mammas sida släkten :)

nu e det dags för granen, jag ville haft en rosa, men pappa vädrade..

Kallt och jag menar att det ÄR kallt!

Idag var det kallt ute må jag säga! Min kära vän malin har sagt att man inte ska anstränga sig om det är -10 grader åh om det är -20 ska man inte gå ut. Idag var det mellan 15-16 minus när jag knatade iväg till stallet för att rida två hästar. Men duktig som jag e mockade jag faktiskt ur hela pilonas box! så blev några kärror, åh nu är det efterlängtat spån i:)
Sen gick jag ut och red pilona i skogen för att därefter rida en stund på ängen :) Då hittade jag en fotande malin som även tog några kort på mig :) tackar vi för :) sen efter ridturen med puck, skulle jag åh Sofia rida ut med Sabina och Curre :)
Vi skrittade en sväng först åh sen blev det lite fräs på ängen :D massa skoj, men dock alldeles för kallt! så om det är lika kallt imorgon vet jag inte om jag får rida. Är jue inte bra för varken mig eller hästarna. 
Tog mer än 1 timma att bli varm sen när jag väl kommit hem igen :O va iskall!! hade dock varit ute/i stallet från 11-15:00 ungefär, så var jue ute några timmar^^
Men nu sitter jag inne i värmen igen :) tror jag ska ta åh åka och simma eller något liknande någon dag, skulle egentligen vilja gymma, men har jue inget gym kort, men får se om jag kanske gymmar iaf :) imorgon blir det iaf att köpa dom sista julklapparna :) och tror jag ska julstäda mitt rum med :)

Men nu är det mys med täcke i soffan framför tv:n :D




Snötäckta ängar

Ännu en dag utan sovmorgon, Pyret låter mig aldrig sova längre än max 8.30. Då är det bara att gå upp och se glad ut, sen ut åh rasta vovven.
Skulle egentligen lämnat in min bokrecension idag, men kunde tyvärr inte göra det p.g.a jag tappat bort mallen.. så har bett om en ny men inte fått någon.
Har även Ridit Binis idag, blev till att värma upp på "grus" vägen åh sedan ett härligt pass på ängen :) hur mysigt som helst! satan va mkt energi hon har asså x) helt galet bara springer som en took :) men vi fick iaf jobbat en del med :)
Hade även tänkt att klippa henne lite mer idag! så det blir nog nice^^
Dock inte ridit pucken, men hon sprang så bra i hagen så det fick räcka för hennes del idag^^
Vet inte riktigt hur jag ska göra med henne, har ingen större lust att rida henne varje dag, malin va snäll och hjälpte mig med henne igår :) men tänkte kanske höra med hon som hade henne på foder om hon vill rida några ggr i veckan, annars vet jag inte om jag inte tar åh skickar henne till ett försäljningstall snart asså.
För orkar verkligen inte ha två hästar. Eller orkar åh orkar, men har ingen lust för det nu känner jag, åh vill bara rida åh greja med en nu. åh sabina börjar äntligen få ganska fin form. åh då vill jag inte att jag ska behöva lägga ner den mesta tiden på pilona istället, åh då inte hinna med sabina, så detta måste lösas!
Men nu är det dags att ta in dom fluffiga sakerna :)

UteKväll !=)

Härlig utekväll igår! med massa härliga vänner <3 det tackar jag för! =)
Hände saker jag aldrig hade gissat mig till x) shit snackar vi att jag blev rätt paff asså ^^ haha men sånt e ju alltid skoj ;) träffade massa gamla klasskompisar:)  Såg även min hovslagare, fast precis när vi kom in då.
Tappade bort min lapp till garderoben, något jag inte tänker göra om !!

haha men kvällen va äs nice i vilket fal så vart super skoj :)


Nu ska jag och malin ta oss en tur på mina små pållar :) skoj skoj :)

Words

Ibland hittar man helt enkelt bara inte orden.







Nu blir det iaf att åka hem imorgon, tror även att jag ska gymma ett pass :) Sen blire till att ta hand om hästarna, ska kolla med mamma om vi inte ev ska lämna Pilona till ett försäljningsstall. Skulle verkligen bara vilja ha Sabina nu känner jag. Fredag blir det HARRY´S =) hoppas att det blir roligt med mkt folk :)



Lila bilen :)

Skolan

Nu sitter jag i skolan, åh vi har precis fått lite fika av våran historia/sammhälls lärare :) Sen har jag gjort klart Historian :) hoppas att det duger, så nu är det nästan bara bokrecentionen kvar.
E jättetrött idag, men det blir väl kanske bättre sen :)
Vill hem till binis <3 Får jue se hur allt blir med skolan nu med.. e nästan så jag funderar på fal jag skulle tagit ner henne, men tror ändå inte att jag vill det. Men det löser sig väl. Det som är om jag ändå e tvungen att ha stalltjänst kan jag lika gärna ha hästen här nere.

Fast åh andra sidan ska jag ju kanske läsa på lite halvdistans nu, fast det är jue bara var 3e vecka.. men aja det löser sig nog tillslut:)

Söto Pyret har tappat 4 framtänder^^ hon ser urlöjlig ut :)

Möte ..

Idag hade jag möte med rektorn och stalltjänsten, och trots att jag inte har någon häst på skolan ska jag ha stalltjänst.. blir galet irriterad på skolan, fattar inte vrf jag måste ha stalltjänst. Jag som äntligen tyckte att det började bli bra på skolan och allt, så blir det såhär igen, detta kommer göra så att jag inte mår lika bra, det kanske låter töntigt men så e det bara.. vill inte ha något med denna skolan att göra typ! Åh jah blev jue ganska sur så jag sa typ saker som att hade jag fått välja om hade jag aldrig valt denna skolan, åh jag kom hit med en dröm, åh nu säljer jag hästarna, åh det e jue inte direkt bara jag som sålt min häst eller tom slutat. då blev dom lite smått knäckta.. 
Sitter iaf åh lyssnar på Rabih nu, han har jue helt underbar röst asså <3 sen e han jue helt galet söt med:)

Söndagen var hel stressig !
gick upp ganska tidigt, upp med pyret sen gav henne mat. Klippte håret, efter det gick jag till stallet åh fixade boxarna, höpåsarna etc. Red även på sabina, lunchade alla hästarna. sen hem åh fixa och sminka mig för att jag och malin skulle åka till torp och jul handla. efter det åkte vi in till stan och åt på Caktus blev en fullkorns pasta sallad med kyckling. Efter det hem byta kläder igen, bort till stallet och borsta pilona mockade även till saras hästar. Sen åka till ridhus med pilona. åh sen provred dom nästan i 2 h. sen åkte vi hem va hemma vid 9-halv tio. Laga lite mat, hoppa in i duschen, packa och efter det kunde jag lägga mig i sängen. Då va kl ca 23:30. Sen e det bara att gå upp och se glad ut.


Älskar dig Sabina Jumper nu och föralltid ! <3

inte en gång till..

Nu känns det som jag håller på att bli sjuk igen !! :( känns som jah ska spy vilken sekund som helst:/ åh det känns jue inte så bra med tanke på att typ alla i klassen har haft magsjuka..
Sen har jag fortfarande ont i halsen, men hoppas att det är bättre imorgon :)

Har massor med saker att göra nu med, typ hur mkt läxor som helst ..
  • FotoProjekt
  • Projektarbetet
  • Läsa ut en bok och skriva en bokrecension
  • Läsa ut Ett öga rött
  • Skriva en artikel
  • Prov i Projekt och företagande
  • Historia "uppsats"
Sen hoppas jag att jag får sålt pilona snart med, vore hur skönt som helst. Tänk om hon inte går igenom vet. besiktningen eller nått.. inte okej..
Sen ska jag försöka handla julklappar denna veckan med, har typ inga pengar men det får väl gå ändå.

Imorgon blir det hemfärd och förhoppningsvis visning av hästepållen, ska försöka hinna att rida båda hade jag tänkt, men e jue ledig på torsdagen så det ska väl gå bra hoppas jag. Nä nu måste jag plugga till provet.

Meet me halfway

Ja vart ska jag börja? kan börja med fredagen, blev till att åka ner till gbg för att festa med massa klassmates, åh så blev det förfest hos någon joanna kände :) sen bar det av ut till krogen ! Kvällen va as nice <3 Måste absolut göras om. Men parken va inte värdens bästa ute ställe, men folket var jue så bra så det gick ändå.

Sen blev det en lugn lördag efter detta! Skulle åkt åh köpt julklappar, men det gick inge vidare. Så blev mest till att sega, fick bli en sväng till stallet med.
Söndagen blev det till att hämta pilona! Så nu är det försäljning som gäller, två som ska komma och kolla nu i veckan. Hon hade tappat mkt muskler på ryggen :/ va lite tråkigt. Men nästa ryttare får jobba upp det med henne. Sara ska rida henne nu mån,tis idag hade pilona bockat som en galning, men sara hade iaf suttit kvar som tur va.
Nu på torsdag blir det julklapps handling som gäller känner jag ! om någon vill hänga med e det helt okej :)

Nä nu får jag nog plugga lite tror jag, har alldeles för mkt plugg..

What about now

Sitter nu hemma efter en lång dag. Idag var jag och Julia med på Åby's ATG-klinik med Guran. Sammanfattning av dagen, 2 hovbölder en hålvägg åh en häst som kom på återbesök. Jag och julia fick även ta av skorna på en död pålle, den hade inte varit död så länge så den var fortfarande inte stel =/ men det gick bra, nyttigt att lära sig olika saker. Igår när vi hade guran hade han med sig ett hästben (riktigt). Som vi skulle få öva att sko på, det gick faktiskt väldigt bra för mig ! =) skulle vart bra om man kunde lärt sig åh sko lite^^

Tror jag har bestämt mig med hästarna med nu, ska behålla binisen. Hoppas att jag gör rätt, vet massor av folk so tycker att jag gör fel. Men  för mig käns det rätt. Sen hade jag även tänkt att försöka hitta mig ett jobb nu med! :)
Jobbade på gåse på lördagen och Cafét på söndagen. Så fick lite pengar på söndagen iaf:) känns ju alltid skönt.
Sen ska Julia köpa min lilla moped med. Så det blir nog bra det med!


Du och Jag Sabina <3

RSS 2.0