Yeay =)

Woho nu har jag precis anmält till min och pucks första tävling förhoppningsvis:) det blir en start på 90 cm och en på 100cm :) vi har jue inte haft så tur när vi ska tävla, sist fick jag ju gå på kryckor i två veckor.. *harkel* och på tal om det.. så ska jag uppsöka läkarbesöks tid för mitt ben, för det blir aldrig riktigt bra, har fortfarande ont och en grop in i benet:/

imorgon ska vi åka till en smådjurs klinik med klassen :) det ska bli skoj ;D de blir de ända som behöver göras den dagen:) förutom att rida puck då, men funderar på om ja ska ta och lägga ut några bommar imorgon och träna på galopp ombyten (Y) det behövs x)

Nu längtar jag bara tills det ska bli fredag!! då blir det hemfärd och ska vara hemma i tre veckor med BÅDA hästarna :D hur skönt som helst :) tror det kommer bli super bra:) Hoppas att det går bra på praktiken också :) hoppas att det inte blir allt för långa dagar, för då kommer bet bli stressigt.. men aah e jue iaf sommartid nu så de e ju bra:D

men ska ta å kolla lite på tvn :)


PUSS !<3

//Fia

Äntligen <3

Helgen har varit okej till hälften iaf :) på lördagen blev det till att jobba/stalltjänst, åh på söndagen blev det till att hämta sabina!!<3 shit va ja har saknat henne asså, så himla underbar e hon :) bara längtar tills denna veckan e slut nu så att jag kan få vara hemma med båda sabina och pilona :)<3 nu sitter jag i skolan och segar.. har två nationella prov denna veckan.. de e seeegt!! ska snart ut och rida på lilla puck :) hon fick vila igår så att ja skulle hinna med allt annat :)
blev till att frissa sabina igår manen,svansen, luggen och även benen dom e dock inte klara men jag jobbar på det (Y)
Men tänkte att ja ska skriva mer sen :) måste dra ut och rida nu :)

// Fia


Veckan asså..

Usch denna veckan har varit rätt jobbig. Måndagen började med att jag var hemma och sjuk, men sen på kvällen blev det till att åka ner till kba. Denna veckan har jag även haft turen att vara veckoelev och inte bara det :O ensam veckoelev :( har varit as jobbigt.. upp jättetidigt och sen till stallet fodra grovfodret sen göra hag-chema  ut och snabbt göra alla lunch påsarna, efter det snabbt in och fordra kraften + göra betfor, sen om det va någon tid kvar göra alla em påsarna, han jag inte göra dom fick jag göra dom efter stalltjänsten.. Så denna veckan har varit rätt slitsam, men imorgon blir det sista dan, förhoppningsvis klarar jag av den med :).

Har iaf nästan blivit frisk nu :D går fortfarande på nässpray å lite ipren men annars e det fina fisken (Y). Hoppade även med min älskade lilla Puck idag <3 hon skötte sig massa braJ trots att vi inte hoppat på några veckor. Det gick faktiskt bra på dressyren också :) Hon börjar bli rätt duktig på det^^.

Åh imorgon blir det mys kväll med Erica <3 vi ska laga mat å sen blire nog lite film å mys :D<3 Sen blir det upp och jobba på lördag, usch usch :/ men det kommer vi allt fixa ^^ För övrigt har jag hittat en pojkvän till Erica som hon faktiskt tycker e rätt okej hahax) Sveriges värsta Gurkan <3!

Längtar till lördag!!!! Då blire till att åka och hämta min älskade lilla Binis <3 kommer bli massa skönt å ha henne hemma igen :). Dock blir det ju lite extra jobb men det är det värt, hoppas det går bra sen på återbesöket hos veterinären :)

Usch har grymt mycket att plugga åh så sitter jag och tittar på tvn om han Fritzl gubben :S shit asså.. han e änna läskig! Har kommit på att jag gillar mina päron rätt mkt när man ser en sån hemsk typ som han.. men nu måste jag verkligen försöka få något gjort =)

Pilona <3

Sabina <3


skolan ..

Nu sitter jag i skolan igen, suck e det ända som är värt att kommentera typ. Min påll gick i hage nr 10 ida, hon blev sååå himla smutisig så ja trodde ja skulle dö :( ja stod jue å tvätta henne i typ en timma igår.. åh nu e hon lika smutsig igen det va ju roligt...
Fick iaf träffa Erica idag<3 hon har nästan flyttat in helt hos mig nu :) något posetivt iaf :)
Imorgon är det prov, jag har inte läst något alls, på fredag är det också prov vilket jag kommer få ännu mer ig i, eftersom de e engelska å ja suger på det:(
Åh min moppe stannade typ mellan 7-10 ggr idag när ja skulle köra till skolan, den bara dör:(
Nu ska jag snart ha mårten lektion Jippi!! NOT -_-*
Efter det ska jag rida. hoppas det går hyffsat bra iaf, orkar inte något annat idag känner ja..
hoppas att kvällen blir bättre än dagen iaf ..

//Fia


kba

Nu var man tillbaka nere i kungsbacka igen då.. Fick äntligen träffa puck <3 saknat henne massor:) det blev en mysig promenad och sen springa i ridhuset och efter det en dusch :)
Min stakars pålle har även gått i hage nr 10 hela veckan -_- hyggligt å fråga iaf..
Nu sitter ja å letar efter lite bra musik :) så e de nån som har nått förslag så :)
usch massa prov nu.. har ett på tisdag som ja kommer börja plugga på imorgon x) opsi.. har massa prov åh allt kommer gå åt skogen känner ja, har även nationella i nått ämne.. haha x) ajaj..

//Fia

<3

Nu sitter man då hemma i kära u-a igen :) sneglar på nått halv kast på tv:n. Idag har man då köpt en ny bok :D jag som köper böcker så ofta lixom^^ så länge vi båda andas "sista" boken i twilight serien :) så nu blir det till att läsa hela natten typ(A) Sen har jag även fått en ny hästtransport idag:) det blev en boj årsmodell 2006 :)
imorgon blir det till att spendera dagen med lars och min lillasyster:)
men nu blire till att "sova"

//Fia

Fjällen !!

Nu sitter man här uppe i all snö :) massa mysigt:)
Har inte jättemycket ork att sitta å skriva när jag är här uppe men lite får man väl anstränga sig:)
Idag har jag åkt skidor, började med uthyrningen, killen som skulle hjälpa mig skrämde skiten ur mig x) han va rätt ung å tyckte att de va jättekul haha kul att man kan roa någon^^ sen bar det av ut i baken, det gick bra har inte ramlat än... haha än.. sen blev det lunch. Sen ut i baken igen :) haha gillar starkt lift gubben som inte gilla min lille kusse ;D haha x) lr så tyckte han bah att ja va söt:) ( han typ släppte liften på min kusin och till mig tog han det sååå försiktigt la på världens leende och passade på att ha handen typ där mitt as skulle vax) )  han va dagens roligaste förutom när min kaxiga kusin ramlar då :D
Sen blev det till att åka lite själv och det va rätt okej :)
har även kollar på alla som hoppat å grejat i "snow park" shit va duktiga dom e asså :O hoppar, snurrar landar baklänges, fortsätter åka till nästa hopp åh ja bah gapar å typ pekar x) sen stängde dom bakarna å man fick dra sig hemåt, då blev det att gå på tvårårs kalas till lilla leo :) massa söt va han :)
efter det midda, duscha å nu blir det allmänt socialt typ:) blir till att dricka lite gott å sen skulle det komma massa folk hit på lite party aktigt så det blir nog skoj :D
ne nu kommer det lite föölk :D
//Fia

Lördag kväll :)

Idag började dagen med att packa och städa lite. Efter det blev det till att sticka in en sväng till stan :) träffade mattias massa mys :). och sen blev det till att gå på tjejmiddag :) Hur trevligt som helst !! vi var runt 8 personer:) kände två från början :) men alla va hur trevliga som helst:) sen när vi hade satt oss började en å ragga på mig x) fast det satt massa andra där men aja:) det va jue alltid lite kul, alla sprang typ runt å prata där me oss men :) haha ^^
hade gärna gjort om detta :)

Fick även reda på att min mopped har blivit sönderslagen och dom har tagit min hjälm x) så nu har jag ingen mopped kvar:( lite jobbigt, men det löser sig väl..

Sen ska Erica snart flytta in hos mig :) det ska bli hur kul som helst :)<3 vi kommer ha massa mys :)

men nu har ja inte tid att sitta här :)
ha en fortsatt trevlig lörda :D<3

//Fia

Fredag :)

Sitter i skolan och känner mig tjock som ett as :) vi har precis ätit massa kakor :)(y). Så nu mår jag illa som få :/
Nu ska ja snart ha lunch stalltjänst, efter det ska jag rida sen blire em stalltjänst, å sen tror jag att det bär av hem idag :) tror inte att jag orkar stanna kvar här nere till på lördag.. Det e segt. Fast jag skulle behövt rida puck imon me, men ska se jag kanske åker ner och upp igen. Om jag orkar så klart:)

Känner mig lite halv seg idag, känner att alla olika känslor bara snurrar runt :S har ingen koll på nått vet inte vad jag vill och hur jag ska göra, lr allt jag gör blir bara fel oavsett vad jag gör vilket känns grymt jobbigt, kan verkligen inte göra något rätt.. Men aja antar att mitt liv får va så.. jag får leva med mina misstag

//Fia

hoppning :)


Hoppade med Puck idag:) hon var massa duktig, det gick jättebra, vi har inte hoppat på typ 4 veckor så e mkt stolt över henne :) Dock blev det ett litet missförstånd men det var helt mitt fel!

Sol idag me jätteskönt, det behövdes :) Men nu ska jag snällt sätta mig och skriva ner dagens hopplektion, för det hade dom bestämt att vi skulle börja med igen. *suck* på det as segt verkligen. Vet inte äns va vi ska skriva :S men jag får väl skriva ner lite kladd så kanske det blir bra. Har massa skolarbeten å göra nu med eftersom jag ska till fjällen snart:) shit va skönt det ska bli och komma iväg lite. Ne måste jobba:)

//Fia

Pållarna <3


Saknar min lilla binis <3 Men snart kommer hon ju hem iaf :) Fast hon e jue tyvärr skadad:/ men känns ändå skönt att få hem henne :) Men det börjar faktiskt kännas bra med Pilona också nu, känns som jag har två hästar jag tycker mycket om :) och det ska inte bli någon favorisering heller:D haha brukar tyvärr bli det (a).Men nu är det slut på den tiden^^.

Känns skönt att ha dom två pållarna iaf <3 dom betyder verkligen massor. Börjar så smått bli bättre med allt nu med, hade jue annat tappat orken och lusten till hästarna ett tag, men börjar få tillbaks det nu. Hoppas verkligen att det blir bättre och bättre:) Ska även se till att komma ut och börja tävla på pilona nu också :) Så jag får ett mål.
Ska se om jag kanske kan rida ut med mitt lilla pucko imorgon, skulle egentligen behöva träna på bommar, och kuber.. men isåfal måste jag göra det efter idrotten, och det är jue lite segt, sen skulle jag verkligen behöva komma över mitt å pucks problem med att rida ut, hon e typ rädd för sin egen skugga så det säger jue en del.. x) sen när vi ska vända får hon krut i häcken å ska hem så fort som möjligt, åh bokar ohja massor x), vilket är ett stort problem hemma när jag bara kan rida ut, just därför skulle jag behöva rida ut mer, så hon förstår att allt inte är farligt:)

Tänk om det fans något man kunde ta när man va sjuk som gjorde att man blev frisk direkt, oavsett hur sjuk man var.. Det hade varit as bra :) känner att jag behöver bli lite friskare innan jag kan sätta igång med min och pucks hårdträning, men tänkte att jag skulle börja med det när jag kommit tillbaka från fjällen iaf, eftersom hon får vila lite när jag ska dit, får dock hjälp med longering :) men tänkte att ja skulle sätta mig och kolla lite tävlingar nu :)

// Fia

Jahopp

Igår började kvällen med att jag och Erica drog till maxi, det blev lite godis och hårfärg :) Så sen blev det till att slinga håret, och eftersom jag e så rädd att det inte ska bli bra så tog det lite längre tid en vad det egentligen behöver ta (a). Sen fick vi semla av hon ja bor hos (y) det va rätt gott :)

Nu sitter jag iaf och väntar på att lunchen ska komma e inte direkt hungrig, men aah lär jue inte kunna äta maten så det spelar jue ingen roll x) Sen har jag typ blivit sjukare igen, hostan har blivit cpe jobbig och har fått ont i halsen igen.. e så trött på skiten å det blir jue inte bättre av att ja e i skolan och har stalltjänst, + att vi bara e 4 st på stalltjänsten :S de ska va fler men de e helt jobbigt, åh folk vill inte å dom ska egentligen åh ja vet inte allt  :/ men de e massa onödigt och omoget iaf!!

Sen blire dressyr idag, ska se hur mkt jag orkar med halsen å så. Igår red ja å puck till lite musik, spelade på telefonen det va massa mysigt:)

Mammi har även bokat återbesök  till binis v.15 på tisdagen så då bär det av till skara, hoppas att hon är bättre då och att hon slipper vila i 4 månader till efter det. Sen ska jag även fråga om jag får lov att skritt tömköra henne i 10 minuter om dagen istället för att gå ut och gå varje gång.

Känner att jag vill åka till fjällen nu, ska bli as gött och komma iväg lite och tänka på annat och bara slappa å chilla, har bara lite små saker som ja ska fixa klart först:)

Sen massa massa massa tack till all hjälp med min blogg!!! <3

//Fia


kungsbacka

Nu sitter jag hemma då, e fortfarande sjuk :( men det bär ändå av ner till kungsbacka idag.. Jag blir typ verkligen aldrig frisk :S vet inte vrf.. Kommer jue inte bli bättre av att åka ner till kungsbacka å köra moppe å all sån skit heller..
lördagen var en mkt speciell dag, först var det två st släckt kalas, så kom hem rätt sent, sen efter det bar det av till malin, blev lite "filmkväll" såg på en film, ja fatta typ inte hur allt hänge ihop.. asså ja har aldrig sagt att ja e smart men denna filmen va faktiskt udda.. Sen titta vi på en annan film.. å den va ännu mer konstig :O det va en häst som åt upp ett barn :S ja fatta typ inget alls men aja. det va jue lite underhållning iaf :)

Fredagen blev det till att be snäll, men mina päron brukar jue inte va omöjliga så :) hade lite feber å så men det blev bio med malin iaf:) I taket lyser stjärnorna, bra film :) dock gjorde tjejen en mkt korkad sak, men hon har la bah sig sj ä skylla antar jag^^ ja hade inte gjort som hon iaf, sen va det mkt störande personer som satt breve mig:O trodde ja skulle strypa dom -_-* först satt dom å skratta as högt x'D sen satt dom å böla as högt x) ojoj säger ja bara, men men :)


Sen fick jag även köpt en longerings gjord med inspännings tyglar i lördags, hade tänkt att prova den idag om jag hinner med allt:) hoppas jag verkligen på, har saknat puck massor bara väntar på att att det ska bli v.15 så jag kan få ta hem henne i tre hela veckor :D då kommer jag även att ha sabina hemma :) helt underbart:) Asså mina små pållar betyder verkligen en massa för mig <3 måste se till så att jag får lite hjälp med pucken nu när jag ska till fjällen oxå, men tänkte att ja ska fråga kristina om hon kunde hjälpa mig lite:) annars får jag väl se vem som kan hjälpa mig :)

Sen längtar jag typ till 28-29 mars :) då kommer Binis hem, det e jue jobbigt att hon har blivit halt, men känns ändå bra att få hem henne och ta hand om henne själv. Usch ja måste verkligen börja packa nu:( men jag orkar inte, vill egentligen inte ner till kungsbacka, borde egentligen vara hemma men ja kan jue änna inte det eftersom ja har stalltjänst denna veckan :/ Men saker och ting löser sig nog, men måste verkligen packa nu,

//Fia

RSS 2.0