Gott nytt :)

Idag är det självaste nyårsafton! Så nu är det full fart, har precis duschat, blir snart att åka till mina päron. Därefter bär det av in till stan.
Hoppas på en lyckad kväll och en bra nystart i livet!
Tror jag bestämt mig vad jag ska ha för nyårslöfte iår! det är lätt och bra. Men det skriver jag om imorgon.

Nä nu får jag sätta fart!

Måla naglarna !!!!! =)))))

Nu är det dags att måla naglarna inför nyår :)) älskar att greja med dessa naglar:D tråkigt bara att jag inte kan ha lösnaglar :(( Men nagellack får duga fint:)
Det blir nyår i Uddevalla iaf. Känns tråkigt att fira utan alla dom andra som är nära.
Så får väl se hur det slutar! Men tror det kommer bli en bra kväll :D.
Hade även varit kul om jag kunde bli frisk tills imorgon! surt att vara sjuk, man kan ju varken sola eller träna.

Men nu har jag lite att pyssla med, så puss på er :*

Torp torp!

Idag blev det att åka till torp och handla lite med min kära vän Malin. Blev lite blandat köpt, inte så mkt, men lite roligt iaf :)

- maskara
- klänning
- läppstift
- Bra balsam till bra pris!

Tänkte nog använda det mesta på nyår. på tal om denna nyår. Usch vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska väl egentligen ner till Erica<3 men är ju så dyrt med bensin :( och man har ju inte världens bästa lön, tyvärr. Men vi får väl se hur det blir.
Har förutom handlandet haft en mysig dag med min lilla bäbis pyret idag:)



Älskade Pyret!!<3<3

Steka hamburgare,

Är fortfarande sjuk, och snörvlar otroligt mkt.. Men idag är det bara att se glad ut och åka upp och jobba! Måste ju få in pengar på något menar jag. Drömde att jag var och tittade på en valp idag:) åh den var så fin!
Tack vare min kära vän malin kom vi eller ah malin egentligen, på ett potentiellt namn! Paris, som i Paris Hilton. Tyckte jag skulle passa bra på en chihuahua :)
Har fått lite svar från dom olika kennlarna nu med, den ena skulle inte ha några valpar tyvärr. Men den andra däremot, så det verkar lovande! sen är det den sista som inte svarat än.

Usch tror det blir jobbigt att jobba med min näsa idag. Den är hemsk.. Hade gärna bytt med någon!


Gammal bild .

Förväntansfull !

Nu har jag äntligen fått tummen ur och hittat lite kennlar! Har hittills hittat 3st. En i Dalarna en i Norrköping och en i Skåne! Har mailat allihop och nu håller jag tummarna ! Hittade även en 1åring som var till salu, den va väldigt fin, men jag ska ju faktiskt ha en valp. Vill så gärna hitta en bra kennel så jag kan börja planera lite grann :)


Detta var 1 åringen. Tyckte att hon va söt och såg ut att ha ett bra ansikte och kropp för utställning!
Men valp va det ja.. ;)

Så nu är det bara att vänta på svaren!!! =))

sjuk sjuk sjuk..

Bara för att jag hatar att vara sjuk. Sen att man måste knarka alla olika typer av halstabletter gör det ju inte bättre.
Så idag är det helt enkelt en sova på soffan dag!
Tänkte även kolla lite mer om jag hittar någon vettig kennel!

Sen behövs egentligen hela lägenheten städas.. men det är något jag får ta itu med senare. För det orkas inte nu.
Usch känner oxå att jag har grymt dålig fantasi just nu, har ingen aning om vad jag ska skriva om. Men kanske åter kommer senare med något roligt:)

Turkos,

Usch usch, jobbade en stund idag, men sen fick jag gå hem lite tidigare. Är inte helt frisk. Har feber ont i halsen och snuva, även hosta idag..
Lyckades iaf baka en kaka igår :)


Det kanske inte ser ut som en god kaka.. men oj så god den är :D Pyret fick hjälpa mig såklart:) vem annars:)


Pyret fick en av sina julklappar :) den gillade hon skarpt!
Får se om jag orkar mig till jobbet imorgon eller hur det blir. Nu väntar jag iaf på att pojkvännen ska komma hem så vi kan åka och handla, därefter laga lite mat och städa. För båda delarna är välbehövliga! :)

Hittade en bild på kameran när jag red C-ponny i sommras :)

Puss på er :*

De var den julen!

Du var julafton och alla klapparna slut. Fick massa fint igår:) så blev jätteglad! Fick även en förkylning tror jag.. För nu idag är jag nämligen sjuk.. :( Jag som trodde att det var utgång som gällde idag. Men tror nog inte det blir så.

Så idag blir det en mys och bakdag med min kära mamma istället:) hade det väl blivit ändå men.

Håller även på att leta kennel nu, det är massa svårt kan jag lova! så om någon råkar veta en bra chihuahuakennel så var inte blyggsamma :)

Men men, dags åh röra på sig:)

Puss Puss

Då blir man mamma till sommaren !

Yes nu är det bestämt, även pratat massa med mamma, och hon ska hjälpa mig. Så sitter och pluggar gärnet nu med allt!
För er som tänker men what? så ska jag alltså köpa en hund till!!! =)<3 ska bli delägare i mammas kennel !! iih :D längtar :) Så nu sitter jag och pluggar på att ha kennel osv. Ska även börja leta upp en kennel som jag vill köpa min valp ifrån.
Vet inte hur lilla Pyret kommer reagera på allt men. Tror det kommer gå bra i slutändan.

Ikväll tänkte jag hinna att sola lite :) förhoppningsvis även att träna!
Men nu måste jag plugga  vidare!

Och vidare till jobbet!

Nu är det alldeles snart dags att åka till jobbet, ska bara försöka hinna spackla lite först, samt sätta upp håret. Nu är det snart jul som så många längtar efter. Jag har dock inte ens köpt alla klappar än.. men det ska nog hinnas med hoppas jag!

Men har lite bråttom, så tänkte skriva mer om min dag senare ikväll!!


ha en underbar dag! :*




Saknar sommaren!!!<3

Hata facebook ??

Asså vad trött jag blir.. Nu total strejkar fb.
Har försökt börja lite smått på en hemsida till Kenneln. Men det är ju en sån där gratis hemsida, så den är varken rolig eller bra.
Men men, får göra en riktig senare.

Tror iaf att jag ska börja spara till en till hund nu! Så får vi väll se när man kan byta lägenhet med. Hade verkligen velat ha en ny nu, eller egentligen trivs jag ju som så. Men finns lite små grejer som gör att det inte går att bo här.
Ska iaf upp till jobbet om en liten stund. Hoppas vi att det går bra. Men det tror jag väl.

Måste börja leta upp en kennel jag vill köpa valp från med! Ska bli super spännande det här!! :D
Och min supergulliga mamma stöttar mig som vanligt  :) Tror hon innerst inne tycker att detta ska bli skoj :D


Puss på er :*



Ps. Efter lite trixande fick jag nu igång FB :D


Rosa is the thing!

Satt just och tänkte på vad som är intressant att läsa och inte. Det finns saker jag vet i stort sätt alla vill läsa om :) Men sånt tänker inte jag skriva om ;) Haha nä, men alla tycker ju olika.

För tillfället sitter jag iaf och äter skumtomtar och tittar på en film på 9an. Det är ju sånt som alla tycker är helt ointressant, men det är väl mer eller mindre alla tycker är ointressant:) Men men.

Tänkte att jag kanske hinner träna en snabbis innan jobbet imorgon med, hade varit skönt.
Men nu ska jag ta och greja med lite annat.



Puss Puss :*


Häst, hund huhä ?

Ja sitter just nu och kollar lite olika utbildningar som min jobbcoach har skikat till mig :) Hittade en del interessanta faktiskt! Men så är det ju det där med hund och häst.. Jag har ju alltid velat starta eget företag. Men nu hittade jag utbildningar både inom hund och häst där man kan utbilda sig till hundföretagare samt hästföretagare. Och duktig som jag är har jag ju olika planer inom hund och häst, fast båda är ju snar lika men.
Båda har med uppfödning att göra. Men så har jag tänkt fram och tbx vilket som är bäst att sattsa på. Men tror ändå i grund och botten att det blir lättare med hundar. Eller jag vill ju ha chihuahuor så det blir ju sånna småttingar jag får ha!

Så nu hoppas jag att jag verkligen kan komma in på någon av dessa utbildningar!
Men jag vet ju att det är svårt att få företagen att gå runt inom häst? så kanske bättre att sattsa på hundarna ?




Mycket på en gång


En usel bild på kvällens första klädsel.

* Linne från Bik Bok
* kavaj tro det eller ej men Gks
* Kjol från Gina Tricot
* Strumpbyxor Cubus

Men ska snart hoppa i den nya. Har varit lite kalas för dom närmsta för en liten stundsen. Så nu kommer snart Hannes vänner hit och blir serverade taccos. Efter det blir det fult röj och utgång! Får se vad kvällen har att bjuda på.

Puss :*

Håret ??



Vet inte hur jag ska ha mitt hår!! är hur svårt som helst :/ funderar på om jag ska färga det antingen lite mörkare än vad jag har nu, eller om jag ska börja göra lite blonda slingor..
Hur svårt som helt! För på bilden till höger ser det typ ut som jag har slingor i det bruna, ser faktiskt inte så illa ut.. Men annnars brukar jag inte passa i slingor. Så vi får väl se hur det blir. Men nu är det jobbet som gäller. Sedan ska jag hem till Forshälla på julbord :)<3


Pyret! behöver jag säga mer ?


Haft Pyret på besök här sen igår kväll :) vi har haft massa mysigt. Har busat hela natten !
Annars har det inte varit en jättespännande dag, handlat lite, varit på torp osv.

Nu blir det glass och film :)<3

Ledig, eller ?

Idag har jag till mestadels en ganska valfri dag framför mig. Tänkte kanske fått köpt någon mer julklapp. Sen tänkte jag även att jag skulle hinna med att träna en sväng senare ikväll. Tänkte även se om jag skulle kunna göra ett mat och tränings schhema till moi :)
Tråkigt men välbehövligt!

Hade ju tänkt ta en lång promenad med min hund idag, men som vädret är känns det som jag kommer halka på all is och sätta mig på henne.. typ. + att det regnar massa, vilket inte är ok.

Som vanligt vaknar man av att det är en Iphone som ringer på morgonen.. nämner inga namn;)

Men nu får det bli lite frukost tror jag bestämt.

En vanlig dag

Idag började dagen med att jag skulle upp för att gå till jobbet. Efter det fick jag åka hem en sväng till forshälla för att hämta pyret. Så nu sitter jag här med min lilla råtta.

Har även kommit på att jag saknar faktiskt det där med häst.. funderar på om man skulle försöka köpa en häst och rida till, och bara ha från våren till hösten, så slipper man den kalla jobbiga vintern :) Tycker det var smart av mig. Men vi får väl se hur det blir på den fronten. Vill ju egentligen även ha en hund till. Men det får väl vänta som det mesta just nu med min ekonomi.
Det är dyrt med jul och en sambo som fyller 20. Hoppas han blir glad över min fina pressent iaf :)

Men nu tror jag att jag ska spendera resten av kvällen på lite tv- tittande.


Hittade en söt Ponny hingst idag :)

Forts.

Ja hur tänker nu våra killar egentligen?
Ska jag vara helt ärlig tror jag inte dom tänker så mycket alls, och är det något dom tänker på så är det då rakt inte rumsrent.
Ett exempel, jag frågade min sambo igår vad han skulle göra om jag bara hade 3 sekunder kvar att leva.
Hans svar på den frågan är inte ens att nämna, så illa var det.

Fast jag tror ändå det finns killar som faktiskt tänker mer med hjärnan än andra, för vissa tänker ju visst endast med andra delar.
Ibland känns det som att det är två guldfiskar som bråkar i en killes hjärna? Det kanske är precis det det är. Japp!! det tror då jag iaf ;)


Forts.

Ja hur tänker nu våra killar egentligen?
Ska jag vara helt ärlig tror jag inte dom tänker så mycket alls, och är det något dom tänker på så är det då rakt inte rumsrent.
Ett exempel, jag frågade min sambo igår vad han skulle göra om jag bara hade 3 sekunder kvar att leva.
Hans svar på den frågan är inte ens att nämna, så illa var det.

Fast jag tror ändå det finns killar som faktiskt tänker mer med hjärnan än andra, för vissa tänker ju visst endast med andra delar.
Ibland känns det som att det är två guldfiskar som bråkar i en killes hjärna? Det kanske är precis det det är. Japp!! det tror då jag iaf ;)


Hur tänker killar ?

Ja detta tänkte jag skriva lite mer om ikväll,
Hinner tyvärr inte nu.



Puss Puss :*

Jobbcoach !

Nu ska jag snart iväg till bibblioteket för att träffa min jobbcoach :) hoppas att vi får ett lyckat möte. Efter det bär det av att hämta Helena för att sen åka upp till jobbet.

Funderar på om jag har köpt alla julklappar än.. Det är så svårt! man vet inte vad man ska köpa till alla. Har själv inte önskat mig speciellt mkt roliga saker iår. Typ lite loution, stavning ? lite smink, lite smycken åh ah sånt alla tjejer önskar sig typ :)

Men nu måste jag springa iväg och spakla lite ;)

Måndag,

Då var de måndag igen. Dagen startade med att väckarklockan ringde, så fick gå upp för att åka och sola.
När jag väl hade kommit bort till bilen och skrapat rutorna var det dags att köra därifrån.. trodde jag. Min bil satt fast! igen :( men med mycket gungande lossnaden tillslut :)
Så blev även en mycket god frukost :) grillad kyckling och potatissallad.

Igår var jag duktig och gjorde chokladmousse :D ganska skoj faktiskt, och ganska gott :) Men nu tänkte jag åka till forshälla och ta en heldag med Pyret i snön :) blir massa kläder på.

Ikväll blir det till att städa! kanske bio med hörde jag en fågel viska i mitt öra :)



Utgång ??

Kan inte bestämma mig om jag ska ta mig till mortens och skaka lite rumpa eller inte. Klockan är ju inte så mycket än men, kanske dags att bestämma sig.

Ahja förr eller senare kommer jag väl fram till något :)

Söndag! fast lördag ?

Nu sitter jag i soffan med min lilla råtta :) hade tänkt gå ut på en mysig promenad i snön med henne om en liten stund. Ikväll kan det vara så att det blir utgång till Morten's, har inte riktigt bestämt mig än.


Sitter och tittar på någon såndär "reklam" fast dom försöker sälja massa saker, ganska roligt ändå. Tänk vad många det är som går på allt det där :D haha stackarna.

Men nu hade jag tänkt att hitta något att baka :) det är ju trots allt väldigt mysigt, och gott :)


Lördag :)

Då var det lördag igen, sitter nu nyduschad och ska snart till min kära mormor på kalas :)
Ska även hem och träffa min lilla egna personliga favorit pyret:) Något annat har jag inte planerat, så vi får se vad kvällen har att bjuda på! :)

<3

Vill ha dig tbx <3







Fotoblogg??

Funderar på om jag kanske skulle kunna bli lite bättre på att ha med mig kameran. Så kan det ju bli lite bilder här med, från dagen som gått.

Nu sitter jag iaf här en fredagkväll helt för mig själv, känns ju sådär kul men.Försökte ju att fixa bloggen förut, men det tar ju dels tid innan sidan byter utseende, sen hittade jag inte hur man fixar allt. Så det blev väl sädår, men lite nytt för en nystart iaf :)

Usch vill kunna ha lösnaglar på jobbet! Men sen när man kan allt kan jag säkert ha det. Skulle inte se det som något större problem:) Saknar att kunna ha nagelack och allt sånt. Sen på tal om något helt annat måste jag börja kolla om jag ska söka någon utbildning! Man vill så mycket, men det är inte alltid så mycket som går i uppfyllelse tyvärr.

Imorgon ska jag få träffa henne :)♥

Lite nytt på bloggen !

Har nu försökt att fixa till min blogg lite, gick väl sådär men. Blir snart att åka till jobbet och tjäna lite pengar.
Hoppas verkligen på att jag får det nya jobbet jag sökt, tror det hade passat mig som handen i handsken!

I helgen blir det lite kalas och mys med min bäbis :) Kan även vara så att det blir utgån på Morten´s på söndag :)
Men får se hur det blir med det:) Badar ju inte direkt i pengar;)


Ibland vill man bara skrika.. man kanske gör det på insidan men man får aldrig ut det..

Kärlek<3
Du finns nu bara i mina drömmar..

Minnen..

Satt just och läste lite i bloggen som jag hade skrivit för över ett årsedan. Usch vad jag saknar allt! Hästarna, skolan ah trodde inte ja skulle sakna det så mycket.
Saknar Sabina, tror aldrig jag kommer hitta en häst som passar mig bättre. Tråkigt att jag inte var lika tävlings inriktad när jag var yngre.
Men nu bor jag ju i lägenhet och då har man inte råd med någon häst inte, har ju knappt råd att åka och hälsa på mina gbg vänner.
Läste även där att pyret precis hade tappat massa tänder. Nu ska jag säga som alla gammla: " Gud vad tiden har gått fort" hon har blivit så stor min lilla råtta:')
Saknar henne hela tiden, men blir förhoppningsvis att träffa henne endel i helgen :D<3

Är det normalt att ens pojkvän gillar när andra tjejer skickar hjärtan på FB? asså trycker på gilla knappen.. ah jag vet inte, men man blir ju lite fundersam faktiskt.

ahja, nu är det nanna dags och jag ska lägga mig i min stora varma säng och sova :D

Natti Natt :'


Saknar dig så sjukt himla mkt!!!!!! <3


Min lilla Bäbis som blivit så stor :') <3

RSS 2.0